• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2023

20:00

Sa bebom snimila "Selfie interview"! Marija Mikić: Nole je stvarno kralj, evo koje pesme traži da mu pevam!

printscreen

Live TV

Sa bebom snimila "Selfie interview"! Marija Mikić: Nole je stvarno kralj, evo koje pesme traži da mu pevam!

Podeli vest

Trudna Marija Mikić je snimila "Selfi intervju" sa ćerkicom! Pevačica je iskreno odgovorila na vaša pitanja i otkrila da je drugi put zatrudnela samo 40 dana posle porođaja. Marija nam je otkrila i koje pesme joj je tražio Novak Đoković dok mu je nedavno pevala na žurci, kad je postao stric.

Pred vama su odgovori na neka pitanja, koja ste Mariji postavili preko našeg profila na Instagramu "Selfie interview", a na snimku pogledajte koje još tajne je otkrila popularna pevačica.

Kako si?
- Vidim se po meni, veoma umorno, ali hvala Bogu iz lepih razloga - selidba je u toku, ulazim u deveti mesec...


Koja je bila prva reč tvoje bebe?
- Tata, naravno. Ali ja se i dalje vodim time da nema pojma šta priča, da su to samo slogovi i da joj je to bilo najlakše da kaže. Više mi znači što, kad joj je teško, zna da treba da kaže mama.


Koliko vremena je prošlo od porođaja do druge trudnoće?
- Četrdesetak dana. Hvala Bogu što uspela da zatrudnim drugi put. Toliko smo se mučili...


Kako podnosiš trudnoću?
- Mnogo teže nego sa Đurđom. Naravno, zato što imam i nju i stalno moram da ustajem. Mališa se sad već namestio tamo gde treba, evo ga (pokazuje stomak). Sve ćemo da izguramo!


Kako je bilo na žurci kod Đokovića? Da li je Nole džek kao što se priča?
- Nole je najveći kralj na svetu. Kako može da bude na žurci na kojoj se slavi rođenje deteta?! Svi su bili srećni, nasmejani, veseli... Mnogo mi je drago zbog Saške i Đoleta što su osnovali porodicu. Divni su ljudi! A da li je Nole džek, procenite sami.


Koje pesme Nole najviše voli da mu pevaš?
- Tražio mi je "Ružo rumena" i "Jutro je". Toliki je veseljak da ga nisam videla nijednom da je seo.


Kako si uspela da tako doteraš liniju? Koliko si smršala? Top si!
- Ne znam da li je sreća u nesreći, ali imam mučnine u celoj trudnoći. Smršala sam osam kila dok sam u drugom stanju.


Da li ti je žao što prošle godine nisi otišla na Evroviziju?
- Nije mi žao zato što smo dobili ovu gospođicu (pokazuje ćerku). Ne znam kako bih izdržala da sam otišla na Evroviziju, nisam znala da imam bebu u stomaku kad sam se prijavila.


Da li ti se dopada Luk Blek? Budi iskrena!
- Želim mu mnogo sreće. Moramo da shvatimo umetnost iz različitih tački gledanja. Nije mi bila favorit, iskreno, ali mi je kul.


Po čemu pamtiš "Prvi glas Srbije"? Opiši nam svakog člana žirija u jednoj rečenici.
- Pamtim po najvećoj tenziji na svetu, po najvećim lekcijama koje sam naučila, po tome što sam tada izgubila tremu. Lena Kovačević je predivna, Vlado Georgiev duhovit, Mare stamen i strog.


Da li si ikad gledala "Zadrugu"? Da li bi mogla da se takmičiš u rijalitiju?
- Ko kaže da nije gledao "Zadrugu", laže! Najviše mrzim ljude koji se foliraju. Gledala sam, ali nikad ne bih mogla da se takmičim u rijalitiju. Ranije sam pričala da bih mogla u "Survajver", ali sada shvatam ne bih mogla ni to.


Sve smo bile zaljubljene u nekog poznatog kao klinke. U koga si ti bila zaljubljena?
- Nisam se zaljubila, ali imala sam poster Fernanda Toresa kad sam bila mala. Dok sam trenirala odbojku najveći idol na svetu bio mi je Ivan Miljković, ali nisam bila zaljubljena.  


Gde vidiš sebe za 5, a gde za 10 godina? I poslovno i privatno.
- Za pet godina mislim da ćemo imati još jednu bebu, ako Bog da. A za deset godina se vidimo u Areni!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija