• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2020

21:33

DOŽIVELA NERVNI SLOM - HAOS U BELOJ KUĆI! Zadrugarka napravila SKANDAL - NE PLAŠIM SE ZATVORA! Žestok sukob zbog DEZINFORMACIJE! (VIDEO)

Rijaliti

DOŽIVELA NERVNI SLOM - HAOS U BELOJ KUĆI! Zadrugarka napravila SKANDAL - NE PLAŠIM SE ZATVORA! Žestok sukob zbog DEZINFORMACIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Neviđeni haos!

U Beloj kući je nastao haos kada je Sandra Rešić saznala da je njena majka davala izvaje novinarima, a to je saznala tokom emisije "Gledanje snimaka", te je nakon toga doživela nervni slom i javno se obratila majci.

Ne postoji njen telefon, njena izjava, ništa! - rekla je Sandra, pa nastavila:

Sve što ima da se kaže, kažem ja! Nemoj da sam te čula nikada više, da si rekla jednu jedinu reč! Za tebe ne postoji život dok sam ja ovde. Slavice, poslednji put ti kažem! - rekla je Sandra Rešić.

Sandra je to saznala od zadrugarke Tare Simov, međutim, nakon toga je voditelj Milan Milošević otkrio da je to dezinformacija, nakon čega je Sandra opet skočila.

- Bila si mi draga, više nisi. Gotovo je! Đedović će ti biti Nova godina! - rekla je Sandra.

- Ali ja nisam ništa rekla - dodala je Mina.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Neću da te bijem, neću da gubim honorare. Za moju majku ubijam, ne plašim se zatvora, imam samo nju na svetu - rekla je Sandra.

- Ja sam tebe saslušala, sada ja imam reč. Ja sam razumela da je Milan rekao "mama". Ja nju nikada nisam uvredila i draga mi je. Ja nemam potrebu da radim ovo. Nisam imala lošu nameru - rekla je Mina.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17