• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer.rs

02.08.2021

12:00

ZBOG RODITELJA ODUSTALA OD RIJALITIJA! Miljana Kulić priznala zbog čega se KAJE: ISPALA SAM RETARD, ZVALA SAM IVANA UMESTO DA JE ON OKRENUO MENE!

printscreen

Rijaliti

ZBOG RODITELJA ODUSTALA OD RIJALITIJA! Miljana Kulić priznala zbog čega se KAJE: ISPALA SAM RETARD, ZVALA SAM IVANA UMESTO DA JE ON OKRENUO MENE!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić suočila se sa zdravstvenim problemima svojih roditelja, Marije i Siniše Kulića.

Njen otac pre dva meseca imao je operaciju grla, dok je majka operisala kancer limfnih žlezda. Delovalo je da situacija ide nabolje, a Kulićeva je sada otkrila kako stvari trenutno stoje.

- Samo nas je Bog pogledao da je mama kad je izašla iz rijalitija odvela tatu kod lekara i slučajno otkrila bolest. Tata je pao u depresiju, nije se uopšte kretao, nije hteo da jede, pa je smršao jako. Tome je doprinela i operacija raka grla i zračenje, ali verujem da će sve biti super. Planiram da posetim jedan manastir u Crnoj Gori - izjavila je Miljana koja je zatim otkrila i da joj je majka u veoma lošem stanju.

Foto: Printscreen You Tube

Marija i Miljana

- Mami su eritrociti i leukociti dosta pali, pa je treća hemioterapija odložena. Sad čekamo da joj se popravi krvna slika da bi mogla da nastavi lečenje. Toliko me je problema sačekalo u spoljnom svetu da mi, veruj mi, rijaliti nedostaje. Ja se tamo odmorim od svega, nemam prave životne probleme. Sreća u nesreći je samo to što sam dosta para zaradila, pa ako treba za lekove i lečenje, možemo to da priuštimo. Od ovog honorara sam planirala da kupim stan, da stavim Željku na račun ali to je propalo. Sav novac je za roditelje ako bilo šta zatreba, ako se mora u Tursku ili Nemačku na dalje lečenje, a u sledeću sezonu ulazim da zaradim za sina i sebe - odlučna je Kulićeva koja je priznala da se kaje što je Ivanu Marinkoviću nedavno poslala poruku i pitala ga da vidi sina.

- Ja sam ispala retard, zvala sam Ivana umesto da je on okrenuo moj broj kad je izašao iz rijalitija da pita za dete. Bila sam u Beogradu i okrenula sam ga. Rekla sam da sam sa Željkom i pitala sam da li ima potrebu da vidi dete, a on mi kaže da ima svoj život i obaveze. Kao, mora da se konsultuje sa advokatom. Zvao me posle toga i kaže da ne može da vidi svog sina. Iskreno, u početku mi je bilo baš teško, bolelo me je što je takav prema svom detetu, a sad sam već oguglala na njegovo ponašanje. Željko ima dobru dušu kao i ja. Neće ništa da pojede sam, sve deli. Vezuje se za ljude, sve voli. Hvala Bogu pa je povukao na mene - izjavila je Miljana.

Foto: printscreen/instagram/ticakulic

Tijana Kulić

- Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Njeni treninzi sa ishranom su 60 evra. Ima uspešne klijente, baš lepo zarađuje.

A na kraju razgovora, Miljana se osvrnula i na odnos sa lazarom Čolićem Zolom s kojim, kako tvrdi, više nema ništa.

- Ja sam se skroz ohladila od njega, ne zanima me. Slobodna sam u svakom smislu, ali niko mi se ne sviđa. Neću po putu da tražim simpatiju, ona se desi ili ne - iskrena je, dok kako kaže, s Mišelom se samo šalila:

Foto: printscreen

Zola i Miljana u Zadruzi

- Ja u rijalitiju nisam imala emocije prema Mišelu, samo sam se sprdala, a on je zahvaljujući mojoj priči ostao do kraja. Ispao bi dosta ranije. Svako ko se zalepi za mene ide do finala, kad sam ja budala pa dozvoljavam previše ljudima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17