• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

29.01.2022

07:00

MAJKA UČESNICE "ZADRUGE" TVRDI DA JE NJENA ĆERKA BILA ZLOSTAVLJANA: Anu otac tukao kad izgubi teniski meč!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

MAJKA UČESNICE "ZADRUGE" TVRDI DA JE NJENA ĆERKA BILA ZLOSTAVLJANA: Anu otac tukao kad izgubi teniski meč!

Podeli vest

Anu Spasojević otac je tukao kad nije pobeđivala u teniskim mečevima!

Ovo tvrdi majka učesnice "Zadruge" Slađana Spasojević i dodaje da je njena ćerka zbog trauma odustala od tog sporta i posvetila se rijalitijima.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Ana Spasojević

- To je trajalo sve do Anine petnaeste godine! Njen otac nikad ništa nije radio, hteo je da Ana bude najbolja teniserka i forsirao ju je da se bavi tim sportom. Ona je bila treća teniserka u Srbiji u juniorskoj konkurenciji... Kad god bi izgubila meč ili nije odradila dobro trening, dobila bi batine! Jednom ju je udario pesnicom u oko dok je nosila naočare za vid i staklo ju je poseklo, bila je sva krvava. Sve je to krila od mene jer sam ja tada uglavnom radila i nisam znala šta se u kući dešava. Kada sam saznala, razvela sam se... - priča majka Ane Spasojević.

Naša sagovornica besna je na Marka Osmakčića, koji je tukao njenu ćerku u rijalitiju i tako joj, kako kaže, oživeo traume iz prošlosti:

Foto: Printscreen You Tube

Marko Osmakčić

- Ana burno reaguje čim vidi neko nasilje, a kamoli da je neko u rijalitiju istuče! Već sam podnela krivične prijave protiv Marka jer se plašim za život svoje ćerke. On je rekao da će moje dete iz rijalitija izaći u komadićima!

Ana je veće muško od svih u "Zadruzi"

Anina majka kaže da njenoj ćerki ne treba dečko u rijalitiju.

- Ana treba da bude do kraja rijalitija bez muškarca. Niko joj se ne sviđa, a i ona se pokazala kao veće muško od svih muškaraca u "Zadruzi"!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17