• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2022

17:34

OSMAN KARIĆ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MENSUROM! Evo šta je rekao nakon što je Ajdarpašić napustio Zadrugu 5! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

OSMAN KARIĆ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA MENSUROM! Evo šta je rekao nakon što je Ajdarpašić napustio Zadrugu 5! (FOTO)

Podeli vest

Mensur Ajdarpašić i Stefan Karić u "Zadrugu 5" ušli su kao najbolji prijatelji, međutim, iz popularnog rijalitija nisu izašli u najboljim odnosima, jer su se često svađali dok je Ajdarpašić bio u vezi sa Milicom Veselinović

U superfinalnoj noći, Jovana Ljubisavljević, Stefanova devojka, je predala Ajdarpašiću njegov telefon koji se nalazio kod nje, a oko kojeg se vodila jedna od rasprava između Karića i Mensura.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

Stefan je nakon napuštanja Bele kuće istakao da će razmisliti da li će ostati u dobrim odnosima sa Mensurom, a sada se oglasio Osman Karić, Stefanov otac i tom prilikom otkrio u kakvom je odnosu sa Ajdarpašićem nakon rijalitija.

Foto: printscreen instagram/karic_osman

Objava Osmana Karića

- Dokaz da smo bili i ostali porodica - napisao je Osman u opisu fotografije na kojoj je pozirao zajedno sa Mensurom.

Podsetimo, Osman je tokom rijalitija prokomentarisao odnos Stefana i Mensura, a tom prilikom je izjavio:

- Iskreno, mislim da su se strasti smirile kad je reč o nepotrebnim svađama usled nerazumevanja i različitih pogleda i shvatanja na neke situacije između Stefana i Mensura. Ne želim biti pristrasan, ali Stefan nije imao ni najmanju nameru da u nekim situacijama povredi ili ponizi Mensura. Jednostavno, video je gde će ga ta veza sa Milicom odvesti i koliko će ga skupo koštati, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Mislim da Milica i nije toliko tome doprinela koliko je Mensur sam sebi skočio u stomak. Na Miličinom mestu je mogla biti bili koja devojka, Mensur bi se isto ponašao. Jednostavno, čovek ima problem kad su ti muško-ženski odnosi u pitanju. Kad se rijaliti završi, Stefan i Mensur će ostati u istom prijateljskom odnosu kao i pre. To je neki odnos, koji je srednje žalostan, sa dosta obostranog poštovanja i ništa manje ili više od toga - izjavio je Osman Karić nedavno za domaće medije.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17