• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.10.2022

07:54

SA 14 GODINA SE BAVILA PROSTITUCIJOM, MAJKA JE VODILA U CRKVU NA ISCELJENJE! Nova učesnica Zadruge 6 ima stravičnu prošlost!

Youtube printscreeen

Rijaliti

SA 14 GODINA SE BAVILA PROSTITUCIJOM, MAJKA JE VODILA U CRKVU NA ISCELJENJE! Nova učesnica Zadruge 6 ima stravičnu prošlost!

Podeli vest

Nova zadrugarka Anastasija Stanojević koja je poznata pod nadimkom Palčica imala je veoma burnu prošlost, a prema nekim informacijama, ona je sa samo 14 godina "pala u ruke" makroima

Palčica je pre ulaska u rijaliti program "Parove" gde se prvi put pojavila u javnosti, priznala da se sa 17 godina bavila prostitucijom. Tada je tvrdila i da je pojedinim devojkama čak bila i makro.

Foto: Youtube printscreeen

Najavila pobedu u "Zadruzi 6"... Anastasija Stanojević Palčica

- Ja sam bila bivša elitna prostitutka. Imala sam devojke koje su radile kod mene za keš i tako sam zarađivala. Ne bežim od istine, ja to priznajem - ispričala je jednom prilikom Palčica u "Parovima".

Foto: Youtube printscreeen

Prvi put učestvovala u "Parovima"... Palčica

Kako su tada domaći mediji prenosili, nju život nimalo nije mazio, kada je u kandžama makroa završila sa svega 14 godina:

- Anastasiji nimalo nije lako, ona je dete iz ugledne porodice. Njena mama je vaspitačica, te niko nije mogao očekivati da će joj se dogoditi ovakve stvari. U školi je bila odličan đak, ali se odjednom preokrenula kada je krenula sa društvom da izlazi u grad. Noću je dolazila kasno, a često kada bi je majka zvala, ne bi joj se javljala na telefon. Onda je njena mama nakon velike potrage saznala da se njena ćerka prostituisala. Mali je to grad u kom ona živi, verujte nikom nije bilo prijatno. Sa 14 godina počela je da se bavi prostitucijom, priča se po gradu da su je svakakvi imućni matorci vodali. Mama je pokušala nekoliko puta da je izvadi, davala joj je više novca i džeparca samo da se ne bi prostituisala. Klekla je pred nju i molila da se zakune u crkvi kako više neće to raditi, vodila je kod popova da je iscele. Sada tačno ne znam kakva je situacija, ovo se sve događalo pre 2 godine. Kako je Anastasija rekla u vili, ima nameru da sa ovim poslom prestane, a tome se svi nadaju! - pisali su mediji tada.

Foto: Youtube printscreeen

Spekuliše se da je sa 14 ušla u pakao prostitucije...

Podsetimo, Anastasija je od sinoć regularni učesnik "Zadruge 6" i za sebe ističe da ima i previše samopouzdanja i da je spremna da odnese pobedu u ovoj sezoni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17