• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S. - S. K.

08.10.2018

23:45

VLADIMIR SE NE KAJE: Žao mi je samo što Aleksandru nisam jače udario

Rijaliti

VLADIMIR SE NE KAJE: Žao mi je samo što Aleksandru nisam jače udario

Podeli vest

Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan iz rijalitija zbog toga što je Subotićevu nabo pesnicom u glavu, poručuje da je trebalo još žešće da je premlati

Vladimir Tomović, koji je u petak uveče izbačen iz "Zadruge" jer je nabo pesnicom u glavu Aleksandru Subotić, poručio je da mu je žao što je nije udario jače! Njega je najviše pogodilo to što mu je ćerka Ljube Pantović psovala majku i zbog toga je digao ruku na Subotićevu.

Gađao Davida flašama

Dečko Stanije Dobrojević oglasio se na Instagramu posle ovog incidenta i istakao da nimalo ne žali zbog svog postupka.

- Ne kajem se što sam udario Aleksandru. Žao mi je samo što je nisam udario jače, ali bila mi je daleko. Kad tebe neko udari, treba da mu vratiš pet puta jače. Mene je držalo obezbeđenje, pa nisam mogao - ispričao je Crnogorac u jadnom dahu.

On se pravdao time da ga je Aleksandra isprovocirala i da je njegova reakcija bila impulsivna i u afektu.
- Prvo je ona mene ošamarila, a ja sam joj automatski vratio. Šta ću kada sam takav, neću da dozvolim da me bilo ko šamara. Aleksandra me je gazila ispod stola, psovala mi majku i udarila me po nosu. Još sam otečen - govorio je Tomović.

(VIDEO) SNIMAK IZ DRUGOG UGLA I ŠAMARČINA KOJU NISTE VIDELI! Ovako je počela TUČA između Aleksandre i Vladimira!

Ljuba Pantović: On je govno i smrad


- Ja nisam znala ko je Vladimir Tomović, ali sam se sada potrudila da saznam. On je poznat po napadu na decu, po tome što tuče žene i voli da ga zadovoljavaju vibratorom u guzu. Treba li išta više reći? Ja sam to od jednog Vladimira nasilnika i očekivala. On nije muškarac, on je govno i smrad

Na pitanje pratilaca zbog čega je udario ženu, a ne njenog supruga Davida Dragojevića, s kojim se takođe svađao, odgovorio je:
- I njega sam hteo da premlatim, ali je bio daleko. Čuvalo ga je obezbeđenje.

Dobio krivičnu prijavu

Kako saznajemo, Aleksandra je u subotu bila kod lekara jer se žalila na bolove u glavi. Ona je sa izveštajem doktora otišla u policiju gde je dala izjavu i podnela krivičnu prijavu protiv Tomovića za nanošenje telesnih povreda.

Cela frka je nastala u petak kada se Vladimir žestoko posvađao sa Aleksandrom i Davidom. Nakon brutalnih uvreda i pretnji, Crnogorac je uzeo paket praznih flaša sa stola i pogodio Davida. U tom trenutku Subotićeva je odgurnula Tomovića i zakačila ga po licu, a on ju je nabo pesnicom u glavu.

(VIDEO) TRAŽILA SI DA TE VLADIMIR UDARI! Stanija se posvađala sa Aleksandrom: Ti glumiš žrtvu!

 

Volim Staniju, jedva čekam da dobijemo dete


Tomović je rekao da želi što pre da dobije dete sa Stanijom i da će je strpljivo čekati dok ne izađe iz rijalitija.
- Voleo bih da što pre dobijem dete s njom jer treba širiti ljubav i raditi na podizanju nataliteta. Čekaću je i biću joj veran. Nadam se da će Stanija izdržati tamo u kući sa ološima i da će izaći kao pobednica "Zadruge 2", bogatija za 50.000 evra - poručio je Tomović.
Pre dva dana se pojavila informacija da je starleta već trudna jer ju je Vladimir u "Zadruzi" mazio po stomaku i pevušio njihovoj nerođenoj bebi.


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arsa

pre 5 godina

A gde je optuznica za nasilj nad zenama. Imate sve elemente koji su potrebni za pokretanje krivicnog postupka,. Sta se ceka?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17