• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

02.05.2019

19:18

AFERA "ELITNA PROSTITUCIJA" I DALJE TRESE SRBIJU! Menadžer kluba otkrio detalje o "devojkama iz kataloga", pa spomenuo JOŠ DVE Zadrugarke!

Rijaliti

AFERA "ELITNA PROSTITUCIJA" I DALJE TRESE SRBIJU! Menadžer kluba otkrio detalje o "devojkama iz kataloga", pa spomenuo JOŠ DVE Zadrugarke!

Podeli vest

Pavle Jovanović ispričao je Ljubi Pantović sve što zna o katalogu devojaka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca

Kako je Pavle Jovanović ispričao u "Zadruzi", devojke su dolazile na mesto gde je on bio menadžer, a tada je i čuo gradske priče ko je sa kim bio - mada kaže da ni on sam ne može ništa da potvrdi.

DEVOJKE SU POSTAJALE MIHAJLOVE PROSTITUTKE TEK KAD ONA ODOBRI! Evo šta su sve morale da urade kako bi dobile preporuku za posao

- Ja sam za to čuo, ja za Anu ne znam - počeo je zadrugar razgovor sa Ljubom Pantović.

Ljuba se nadovezala da joj je žao što je Sanja Stojanović upletena u celu priču.

- Ja koja znam milion stvari, u životu to za nju nisam čula - rekla je Ljuba Pantović.

Međutim, Pavle Jovanović ima drugačije iskustvo.

- Ja jesam, nažalost. I to pre šest godina. Tako se za svaku lepu devojku u gradu priča - rekao je on, a Ljuba se nadovezala.

- Prvi put čujem za devojke u katalozima.

- Evo i ja isto, ja nikada za priče iz kataloga nisam čuo, niti sam čuo o cenama. To je samo priča koju sam ja čuo. Ja ni kad izađem iz rijalitija nije mi problem da kažem ko mi je to rekao. Samo nemoj da bude da sam ja to ovde rekao. Ja neću da se raspravljam. Ja sam čuo, ne mogu da proverim - govorio je pomalo nepovezano Pavle.

Ljuba je onda spomenula da Anu Korać nikada nije videla da se sa nekim grli i ljubi, a on se nadovezao.

- Ona dođe kod mene u klub, pije piće sa drugaricama, i ode kući. Sve te devojke koje dođu iz nekog grada iz Srbije, sve izađu kod nas na splav. I sve kod nas izađu u separe. Drugarski, niko od nas tu ne muva. Na primer, ja svako veče imam po 4,5 devojaka kod mene u separeu. Ja Anu nikada nisam video ovakvu, a znaš kakav je grad - ispričao je Pavle Jovanović koji se potom zakunuo da je "uzeo neke velike pare da bi nju prijavio".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Poznato je,da je cela "estrada "odavno ogrezla u prostituciji,narkoticima,tako da nije ništa novo sem što se sad i javno prikazuju na pink televiziji koji neki podržavaju,a ona ista uči omladinu o kojoj se mnogo priča.

Vuk

pre 4 godine

“Zakunuo”...? Nekada su novinari bili pismeni.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija