• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2019

10:32

NEKA BOG ODLUČI! Degenek pred Kopenhagen: Drži nas i dalje inat od prošle nedelje!

Crvena zvezda

NEKA BOG ODLUČI! Degenek pred Kopenhagen: Drži nas i dalje inat od prošle nedelje!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je da u revanšu protiv Kopenhagena očekuje sličan meč kao u Beogradu i da se nada prolazu u plej-of za plasman u Ligu šampiona

U prvom meču bilo je 1:1, pa crveno-beli za prolaz moraju da postignu bar jedan gol.

- Očekujem sličnu utakmicu kao u Beogradu, uradili smo analizu, očekujem težak meč, pun stadion. Mi moramo da budemo pametni, da postignemo gol, pre svega, biće neizvesno, moramo da obratimo pažnju na prekide - izjavio je Degenek novinarima na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

MILOJE JE BAŠ LJUT NA ŽULETA! Trener Crvene zvezde ne vodi Stojkovića u Kopenhagen, definitivno ne putuju Ben, Pavkov i Babić


On je dodao da će ekipi sigurno nedostajati Mohamed El Fardu Ben, Milan Pavkov i Srđan Babić.

- Nedostajaće nam sva trojica, ali mi smo tim, moramo da se žrtvujemo, verujem da ćemo da prođemo dalje, pa da i oni zaigraju u sledećem kolu - naveo je povratnik u redove šampiona Srbije.

ZVEZDA I JA NISMO IZGUBILI DNK LAVOVA! Boaći optimista pred gostovanje Kopenhagenu!

Na pitanje da li posle svega što je bilo u Beogradu (sudijske greške) može da proradi srpski inat Degenek je rekao:

- Svi znamo šta nam donesi pobeda. Neka Bog odluči. Bože zdravlja to ćemo i uraditi i srećni se vratiti u Beograd - poručio je Degenek.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati na Parken stadionu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija