• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2021

10:33

MRKELA OTKLONIO DILEMU! Prijović i Kolarov DALEKO od Zvezde!

Crvena zvezda

MRKELA OTKLONIO DILEMU! Prijović i Kolarov DALEKO od Zvezde!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, rekao je da će se klub okrenuti dovođenju stranaca kako bi popunili sve pozicije

Mrkela je izjavio da su na meti napadač i levi bek.

- Nema ništa novo oko dolazaka. Imamo formiranu ekipu, nije nam prioritet da se pojačamo, ali želimo da budemo još bolji. Razgovaramo sa nekoliko igrača na poziciji špica i levog beka. Ne znam koliko je blizu. Prelazni rok još nije počeo, i sada je teško dovesti igrača. Svi su sada najskuplji - rekao je Mrkela novinarima na prvoj prozivci Dejana Stankovića.

Foto: Starsportphoto

 

Čini se da Prijović neće doći na Marakanu, a ista je situacija i sa Aleksandrom Kolarevom.

- Rekao sam da su u pitanju stranci - kratko je odgovorio Mrkela i time suštinski otkrio da se u Ljutice Bogdana više ne nadaju ni dolasku Aleksandra Kolarova.

- Pričao sam sa Kolarovim, dugo ga poznajem iz OFK Beograda i reprezentacije, u ovom trenutku je daleko.

Velika želja Crvene zvezde je i Nenad Krstičić, a Mrkela je prokomentarisao: - On je igrač AEK-a.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija