• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

09:33

DELIJE U EKSTAZI, STIŽU 2 POJAČANJA NA "MARAKANU"! Zvezda završila važan posao!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

DELIJE U EKSTAZI, STIŽU 2 POJAČANJA NA "MARAKANU"! Zvezda završila važan posao!

Podeli vest

Crvena zvezda je završila dva nova pojačanja pred početak prolećnog dela šampionata u Superligi Srbije

Na "Maraknu" stižu napadač Marko Rakonjac iz Lokomotive i mladi vezista Marko Stamenić, dok su dres šampiona Srbije već zadužili Lazar Nikolić, Uroš Spajić, Piter Olajinka i Aleks Vigo.

Što se tiče Rakonjca, stiže na pozajmicu do kraja sezone, dok će Stamenić potpisati višegodišnji ugovor, ali će u Beograd ipak stići tek na leto, kada mu isteknu obaveze prema danskom klubu.

 

Foto: Starsportphoto©

Marko Rakonjac

Razlog je to što Kopenhagen nije hteo da spusti cenu od milion evra za mladog srpskog fudbalera koji igra za reprezentaciju Novog Zelanda. Na kraju je odlučeno da potpiše kao slobodan agent kada mu istekne ugovor u Danskoj. S obzirom na to da Zvezda već ima dosta rešenja u veznom redu, pomeranje Stamenićevog dolaska za šest meseci, što neće drastično promeniti planove trenera Miloša Milojevića.

Foto: reuters

Marko Stamenić i od leta na Marakani

U pitanju je centralni vezista velikog potencijala, i koji ima već iskustvo u Ligi šampiona, dok je Rakonjac pre šest meseci otišao iz Čukaričkog u Rusiju, ali se tamo nij snašao. Povratak u formu potražiće u crveno-belom. Pojačaće odmah konkurenciju u napadu gde ostaju samo Aleksandar Pešić i mladi Jovan Mijatović.

Nastavak sezone u Superligi je već ovog vikenda kada će Crvena zvezda dočekati Vojvodinu u meču koji će biti i oproštaj od legendarnog Siniše Mihajlovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija