• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

06.06.2024

21:26

Sautgejt odlučio! Izašao spisak Engleske, oni će igrati protiv Srbije!

profimedia

EURO 2024

Sautgejt odlučio! Izašao spisak Engleske, oni će igrati protiv Srbije!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Engleske Garet Sautgejt saopštio je spisak od 26 igrača koje vodi na Evropsko prvenstvo.

Kako je i najavljeno izostavio je sedmoricu igrača, u pitanju su Hari Megvajer, Džek Griliš, Kertis Džons, Džarel Kvansa, Džarad Brentvejt, Džejms Medison i Džejms Traford.

Tako da je sada jasno  sada ko se nalazi na spisku putnika od 26 igrača za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Golmani:Din Henderson, Džordan Pikford, Eron Remsdejl

Odbrana: Luis Dank, Džo Gomez, Mark Guehi, Ezri Konsa, Luk Šo, Džon Stoun, Kajl Voker, Kerijan Tripije

Vezni red: Trent Arnold Aleksander, Konor Galager, Deklan Rajs, Kobi Majno, Adam Vorton

Napad: Hari Kejn, Kol Palmer, Džud Belingem, Džarod Bouven, Ebereči Eze, Fil Foden, Entoni Gordon, Bukajo Saka, Ivan Toni, Oli Votkins

 

 

Podsetimo, "gordi albion" se nalazi u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom. Oni važe za glavnog favorita na Evropskom prvenstvu po mišljenju kladioničarskih bukmejkera, ali videćmo da li će to uspeti da opravdaju.

Tu činjenicu je na pres konferencije prokomentarisao i Garet Sautgejt.

- Što više ljudi podržava vaš tim, to više bukmejkeri igraju statističku igru. Ima mnogo timova koji mogu da osvoje pehar. Znamo da moramo da isporučimo igru u ovom trenutku. Turniri su deo vremena i morate biti najbolji u datom trenutku - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija