• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

19.06.2024

13:54

Potvrda iz UEFA! Šiptarski provokator proteran sa Evropskog prvenstva!

printscreen

EURO 2024

Potvrda iz UEFA! Šiptarski provokator proteran sa Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Novinar iz Prištine Arlind Sadiku izbačen je sa kontinentalnog šampionata.

Čoveku koji je provocirao naše navijače pokazivanjem dvoglavog orla oduzeta je akreditacija i više neće moći da obavlja svoj posao na EP u Nemačkoj.

Arlind Sadiku je pred utakmicu Srbija - Engleska u Gelzenkirhenu došao ispod tribine sa srpskim navijačima i pokušao da ih isprovocira, tako što je pokazivao simbol takozvane "Velike Albanije".

Verovatno je očekivao da ga neko od naših navijača pogodi i tako napravi veliki skandal, a kako se to nije desilo, nastavio je sa provokacijama po pabovima i kafićima, gde je sa navijačima uzvikivao "Srbi, je*emo vam mater".

Zbog njegovog ponašanja u Gelzenkirhenu reagovao je Fudbalski savez Srbije, pa je Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) uputio protesnu notu zbog njegovog ponašanja. Zatraženo je da se Sadiku oduzme akreditacija i da bude udaljen sa Evropskog prvenstva, što se na kraju i desilo.

On više neće moći da izveštava sa EURA, ali može da ga zameni drugi novinar, iz njegove redakcije, potvrdila je UEFA.

Ko je i šta je sve radio Arlind Sadiku, mogli ste da pročitate na našem portalu u odvojenoj vesti.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija