• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

19.06.2024

12:50

Gudelj ogladneo, Kostićev izraz lica sve govori! "Orlovi" u pratnji policije otputovali u Minhen (FOTO GALERIJA)

Predrag Milosavljević

EURO 2024

Gudelj ogladneo, Kostićev izraz lica sve govori! "Orlovi" u pratnji policije otputovali u Minhen (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Srpski fudbaleri otputovali su danas iz Augzburga, gde im je baza, u Minhen gde će sutra igrati meč 2. kola C grupe od 15.00 protiv Slovenije, a ekipa Informera ih je ispratila i poželela im sreću!

Naši momci su redom ulazili u autobus uglavnom ozbiljnih izraza lica.

Posebno utučeno je delovao Filip Kostić za kojeg je ovo Evropsko prvenstvo u Nemačkoj završeno jer je doživeo tešku povredu na meču sa Engleskom i sutra posle utakmice protiv Slovenije vratiće se u Srbiju kako bi nastavio sa terapijama.

Svi fudbaleri bili su u opremi reprezentacija i nosili su svoje kofere, dok je, čini se, jedino Nemanja Gudelj bio gladan pa je sa sobom u ruci nosio bananu.

"Orlove" je ispratilo i nekoliko navijača, a jedan je bio uporan da razvije srpsku trobojku i poželi im sreću, što je i uspeo uprkos tome što je policija pokušavala da mu postavi ograničenja. Takođe, domaćin ništa ne prepušta slušaju, "orlovi“ su otputovali za Minhen sa policijskom pratnjom, što je uobičajeni protokol.  

Kako je sve to izgledalo pogledajte u foto galeriji ispod.

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija