• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2024

17:40

U Srbiji podignut nivo bezbednosti na crveni nivo! Dačić: "Došlo je do terorističkog akta"

Zoran Sinko

Politika

U Srbiji podignut nivo bezbednosti na crveni nivo! Dačić: "Došlo je do terorističkog akta"

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je u Srbiji podignut nivo bezbednosti na crveni nivo nakon terorističkog napada koji se dogodio kod ambasade Izraela.

Dačić je rekao da se prioritet da se zaštite građani od terorističkih akata.

- U skladu sa pravilima i instrukcijama Saveta za nacionalnu bezbednost, pošto je došlo do terorističkog akta, što je i zvanično okarakterisan, ja sam proglasio crveni nivo bezbednosnih pretnji od terorizma - rekao je ministar i dodao da sada sve jedinice policije postupaju po uputstvima.

- Građani će videti veće prisustvo policije na mestima koja su od javnog interesa - rekao je Dačić.

Da podsetimo, Miloš Žujović, koji je promenio veru i prešao u islam, upucao je danas iz samostrela pripadnika Žandarmerije ispred ambasade Izraela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!
Uzbuna u SAD!

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!

Donatori američke Demokratske stranke traže način da Džoa Bajdena uklone iz predsedničke trke protiv njegove volje i zamene jačim kandidatom, tvrdi "Njujork tajms". Istovremeno, NBC njuz otkriva da je odluka o povlačenju Bajdena (81) iz predsedničke trke u rukama njegove supruge Džil, koja za sada ne želi da se Džo odrekne drugog mandata u Beloj kući!

01.07.2024

19:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija