• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G. R.

27.06.2024

16:04

Ovo je najlepša kancelarija u Srbiji! A što miriše!

G. R.

Vesti

Ovo je najlepša kancelarija u Srbiji! A što miriše!

Podeli vest

Šapčanke Ana Topalović i Dragana Selenić sedam sati su "sređivale" kancelariju na otvorenom i osvojile prvo mesto!

Njihov aranžman od hiljadu ruža, kojima su prekrile radni sto, proglašen je najlepšim na tradicionalnom Festivalu cveća "Ruže Lipolista".

Pedantno i vešto, Ana i Dragana su punih sedam sati slagale ruže u cvećarski sunđer vodeći računa da svaka ima svoju "ulogu" i bude primećena.

Koji je, od više od hiljadu cvetova, najlepši, niko nije mogao da se opredeli, ali su se mnogi fotografisali ispred pobedničkog aranžmana.

Foto: G. R.

Kao sa razglednice

 

- Od ideje do krajnjeg rezultata uložili smo dosta truda i dosta trnovitog rada. Imali smo potreban alat za uklanjanje trnja, a radnici iz rasadnika su pomagali u pripremi ruža za aranžiranje. Trud, rad i maštanje su se isplatili - kaže Ana.


Kancelarija, kakva nigde ne postoji, pleni lepotom cvetova nežnih pastelnih boja i opija zanosnim mirisom svežih ruža ubranih u rasadniku Milana Topalovića.

 

 

- Radni sto je prekriven cvetovima nežnih boja, a fioku i stolicu ukrasila je crvena "čajevka". Nije monotono, zahvljujući ovom kontrastu boja i svako bi poželeo da na posao odlazi u ovakvu kancelariju. Naravno, tu su morali da se nađu i kompjuter, miš, tastatura i jedan digitron, mada ih mnogi posetioci našeg štanda nisu ni primetili jer su bili opčinjeni lepotom ruža - rekla je Dragana.
Ruže koje su ubrane za izradu aranžmana kalemljene su prošle, a ove godine prvi i poslednji put su
procvetale u rasadniku u Lipolistu podno Cera.

Na jesen, kada precvetaju, počeće njihovo vađenje i pakovanje za prodaju, pa će već narednog leta cvetati i mirisati u nekoj bašti širom Evrope gde Topalovići izvoze sadnice "kraljice cveća".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set