• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

22.06.2024

15:10

Stanojević brutalno iskren! Ako Srbija ne može da pobedi, i ne zaslužuje prolaz dalje

ATA Images

EURO 2024

Stanojević brutalno iskren! Ako Srbija ne može da pobedi, i ne zaslužuje prolaz dalje

Podeli vest

Orlovi, ako ne pobedite Dansku i ne zaslužujete da idete dalje, poručuje trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija poraženi su u 1. kolu grupe C na Evropskom prvenstvu. Zatim su u sledećoj rundi odigrali nerešeno sa Slovenijom (1:1) i očekuje ih još meč sa Danskom u utorak od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1).

Foto: ATA Images

 

Prema Stanojevićevim rečima, ukoliko Srbija nije sposobna da pobedi Dansku, i ne zaslužuje da ide dalje.

- Ako ne pobedite, ne zaslužujete da idete dalje. Morate nekog da pobedite. Dobro je da smo u situaciji da u poslednjem kolu sami odlučujemo i sa te strane gledam pozitivno - poručio je Stanojević. 

On ističe da mu se dopala prva partija "orlova", dok drugom nije bio oduševljen.

- Svidelo mi se kako smo igrali protiv Engleske, dok je protiv Slovenije bila velika tenzija, veliki ulog. Najvažnije je da sami odlučujete o svojoj sudbini - zaključio je Stanojević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KILAVO KAO I UVEK

pre 1 nedelju

Ako nisu mogli da pobede Sloveniju, kako onda da pobede Dansku, koja uz Spaniju igra najatraktivniji fudbal na ovogodisnjem evropskom prvenstvu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija