• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

22.06.2024

17:53

Najveći tragičar Evropskog prvenstva! Autogol, kiks i penal... Hranač zakopao svoju reprezentaciju (VIDEO)

EPAimages

EURO 2024

Najveći tragičar Evropskog prvenstva! Autogol, kiks i penal... Hranač zakopao svoju reprezentaciju (VIDEO)

Podeli vest

Češki štoper direktan krivac kod sva tri gola koja je primila njegova reprezentacija.

Drugo kolo grupne faze na Evropskom prvenstvu danas će biti završeno, a iako je do kraja kontinentalne smotre ostalo još mnogo da se igra, već sada imamo najvećeg tragičara turnira. Robin Hranač, reprezentativac Češke, na turnir je stigao nakon uspešne sezone u dresu Viktorije Plzen. Njegov klub se nadao da bi dobar nastup na EURU mogao da mu podigne cenu kako bi ga ovog leta prodali, ali od toga nema ništa. 

Robin Hranač bio je krivac kod oba gola Portugala u prvom kolu kada su Česi poraženi sa 2:1. Visoki štoper tada je postigao autogol, a potom i "kumovao" pobedonosnom golu Portugalaca kada je trapavom reakcijom poklonio loptu rivalu. Nažalost, njegove tragične partije nastavljene su danas budući da je u finišu prvog poluvremena skrivio penal... 

Češka je dominirala u prvom poluvremenu, nekoliko puta zapretila Mamardašviliju i delovalo je da će rutinski doći do pobede. Ipak, Hranač je imao druge planove... Taman kada je delovalo da će mreže mirovati do odlaska na odmor, visoki štoper je bez ikakve potrebe raširio ruke, udario loptu i skrivio penal koji je u vođstvo sa bele tačke pretvorio Giorgi Mikutadze. 

Loše partije Hranača stigle su u najgorem mogućem trenutku budući da je današnji duel za mladog štopera bio tek peti nastup u A selekciji svoje zemlje. Na Evropskom prvenstvu se nije proslavio... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija