• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2018

14:52

(VIDEO) STRAŠAN MEČ NA "AJBROKSU"! Seltik dva puta gubio, pa sa igračem manje srušio ljutog rivala!

Fudbal

(VIDEO) STRAŠAN MEČ NA "AJBROKSU"! Seltik dva puta gubio, pa sa igračem manje srušio ljutog rivala!

Podeli vest

Fudbaleri Seltika savladali su u velikom derbiju Rendžers nakon preokreta rezultatom 3:2

Strašan meč odigrali su Rendžer i Seltik na "Ajbroks parku". Domaćin je vodio u dva navrata, "zeleni" su stizali i na kraju preokrenuli rezultat i trijumfovali 3:2 i to sa igračem manje.

Bila je ovo deveta pobeda Seltika nad ljutim rivalom na 12 poslednjih utakmica. Rendžers je poslednji put slavio u martu 2012. godine.

Rendžers je poveo već u trećem minutu utakmice nakon strašne greške Bojata koji je poklonio loptu Vindasu, a ovaj je zakucao u mrežu za 1:0.  Međutim, samo osam minuta kasnije utihnuli su domaći navijači. Rogić ih je ućutkao golčinom i vratio utakmicu na početak.

Opet je Rendžers prvi poveo, kada je Kandejas jednu odbijenu loptu zakucao u mrežu za delirijum na tribinama. Za poker još tokom prvih 45 minuta igre i novi egal pobrinuo se Dembele, skočio je, nadvisio čuvare i glavom smestio loptu u gol za 2:2. 

Gosti su u 57. ostali sa igračem manje. Sumunović je dobio crveni karton zbog oštrog starta, ali nije Rendžers uspeo da iskoristi brojčanu nadmoć. Morelos je u 68. prokockao šansu da vrati vođstvo svom timu, ali mu je golman Seltika paradom zaustavio šut. Samo minut kasnije usledila je kazna. Eduardo, koji je sa klupe ušao u igru dva minuta ranije, posle solo prodora doneo je prvo vođstvo Seltiku u utakmici, a ispostavilo se i pobedu 3:2.

Junak Seltika je i golman Bejn koji je u 88. minutu odbranio šut Vindasu, a tragičar Rendžersa Kolumbijac Morelos nije odbijenu loptu uspeo da smesti u gol nego je pogodio stativu.

Posle 30. kola Seltik je prvi sa 67 bodova, drugoplasirani Rendžers ima 58. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija