• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2019

21:07

KONAČNO! Čuvena Marijana Kovačević otkrila TAJNU kako leči najveće sportske zvezde

Fudbal

KONAČNO! Čuvena Marijana Kovačević otkrila TAJNU kako leči najveće sportske zvezde

Podeli vest

O njoj niko ne zna mnogo... Marijana Kovačević postala je poznata kao neko ko pomaže najvećim zvezdama sporta da se brzo oporave i što pre vrate na teren. Sada je rešila da otkrije deo svoje tajne

Spisak sportista koji su se lečili kod njega je dugačak... Od Dejana Stankovića, Aleksisa Sančeza, Kristijana Ronalda do Mladena Krstajića i ostalih. Mnogima je pomogla a sada je jasno i kako.

Posle mojih tretmana, mišić je potpuno nov. Nema traga o bivšoj povredi. Pošto je mišić potpuno nov - nema ožiljaka, senke, fibroze, nema ni mogućnosti da dođe do recidiva povrede, to je druga stavka tog revolucionarnog metoda. Po završetku terapije, uradi se snimak da bi se to proverilo. Znači, poenta je da dođe do potpune regeneracije mišića - rekla je ona za TV Prva.

Posle njenog tretmana oporavak traje znatno kraće.

Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamenjuje jednu nedelju lečenja bilo kojom drugom metodom u svetu. Dakle, ako kažu da mora mesec dana da miruje, ja njegov problem rešim za četiri sata - objasnila je Marijana.

Ona je otkrila da radi sa mnogim klubovima širom sveta, kao i da je velikom broju sportista sačuvala karijeru.

KAPITEN OSTAO BEZ TRAKE! Nemci iskopirali Kimija!

(VIDEO) I U SRBIJI SE IGRA DOBAR FUDBAL! Derbi je zasenio GOLČINU za TV špice u Nišu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šta je otkrila

pre 5 godina

Dokle ćete da mlatite bombastim naslovima. Čitam samo vas iako linkujete podosta na, do juče pljuvane Kurir i Blic, ali posto ste svi na rudi, ista pesma, isti rog. Zato smatram da imam pravo da kritikujem. Izbacite ovako grube i glupe, naslove iki izbscite čobane iz ekipe.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17