• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2019

12:23

LEGENDA OŠTRO PO DOMAĆEM FUDBALU! "Ne mogu duže od pet minuta da gledam kako lopta JAUČE"!

Fudbal

LEGENDA OŠTRO PO DOMAĆEM FUDBALU! "Ne mogu duže od pet minuta da gledam kako lopta JAUČE"!

Podeli vest

Ivan Golac ni ovoga puta nije imao dlake na jeziku... Legendarni as žestoko je udario na domaći fudbal, ali i njegov bivši klub Partizan

On je bio oštar prema našem fudbalu.

Ne gledam naše prvenstvo. Ako se slučajno odvažim i počnem, to traje nekoliko minuta, pet maksimum. Kad vidim kako strada ona mučena lopta, kako jauče, promenim kanal - rekao je Golac za "Alo".

VEČITI OPASNO UDARENI PO DŽEPU! Nove kazne za Partizan i Crvenu zvezdu, zatvara se Humska?

Bivši igrač Partizana ističe da više nema dodirnih tačaka sa timom iz Humske.

Foto: Public

Ivan Golac

- Udaljio sam se od Partizana. Posle odigranih 350 utakmica, dve veličanstvene titule... Trideset godina nisam otišao na stadion. Teško prihvatam neke stvari jer nemaju veze s fudbalom, ma ni s ljudskošću. Partizan, koji po konstituciji mora da bude svetska sila, doživi da se bori za treće mesto. Da je to u jugoslovenskoj ligi, pa i da se toleriše, ali sada... Bojim se da je prebrza reka odnela kvalitet sa sobom. Nema zdrave diskusije. Niko nije spreman da čuje, sve znaju - zaključio je Golac.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija