• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

21:31

(VIDEO) TADIĆ POGURAO AJAKS KA DESETOJ POBEDI! Srbin pogodio u trijumfu protiv Valvajka!

Fudbal

(VIDEO) TADIĆ POGURAO AJAKS KA DESETOJ POBEDI! Srbin pogodio u trijumfu protiv Valvajka!

Podeli vest

Rezultatski nisu briljirali, ali su fudbaleri Ajaksa uspeli da stignu do desetog trijumfa u Erediviziji pobedom protiv Valvajka 2:1 uz pogodak srpskog reprezentativca Dušana Tadića

Zanimljivo, posle prvog poluvremena nije bilo golova, otišlo se na odmor sa 0:0 i to se sigurno nije svidelo Eriku Ten Hagu. Očigledno je obavljen dobar razgovor u svlačionici, pa je Ajaks u nastavku zaigrao bolje.

"Kopljanici" su oklop protivnika probili prvi put u 46. minutu, a strelac je bio ko drugi do Dušan Tadić, odlično se snašao na drugoj stativi i doneo svom timu prednost. Ovo je Tadiću šesti gol u sezoni čime je samo dodatno potvrdio ono što svi znaju - da je klasa od igrača.

Posle toga je Ajaks imao probleme, a Valvajk je čak uspeo i da izjednači u 63. minutu preko Saida Bakarija i u tim momentima sigurno Kopljanicima nije bilo svejedno.

Ipak, uspeo je sjajni Ajaks do pobede na kraju. Kvinsi Promes je postigao odlučujući gol u 76. minutu i tada je bilo jasno da će tim iz Amsterama do tri boda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17