• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

23:16

LAKO JE BUFONU DA STOJI I BRANI! Ibrahimović "pecnuo" golmana Juvea!

Fudbal

LAKO JE BUFONU DA STOJI I BRANI! Ibrahimović "pecnuo" golmana Juvea!

Podeli vest

Fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović govorio je o tome kako je još uvek u top formi, ali je iskoristio priliku da malo "pecne" Đanluiđija Bufona

Iako je Ibrahimović već duboko zagazio u 39. godinu života, fudbal koji bruža u Seriji A oduševljava sve u njegovom okruženju!

Foto: Tanjug/AP

- Ja imam 39 godina i posle svega što sam uradio u karijeri nemam nikakvu obavezu da radim dalje, ali još uvek imam pasiju da guram. Nikada nisam zadovoljan, uvek može više. Ne vidim mnogo igrača oko sebe koji su mojih godinama i koji igraju na mom nivou. Mnogi u četvrtoj deceniji krenu nizlaznom putanjom, ali sam ja krenuo da igram još bolje - rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović se dotakao sportista koji ulažu milione da ostanu u tonusu, a on kaže da to njegov recept nekošta ništa!

Foto: Tanjug/AP Photo

- Tajna nije u tome koliko potrošiš, tajna je u tvojoj glavi - koliko želiš, koliko si voljan da žrtvuješ, to je tajna. U mentalitetu, a mentalitet ne košta ništa - naveo je Ibrahimović.

- Njemu je lako, on mora samo da stoji mirno i da blokira loptu, ja moram da se krećem. Moram da se krećem i da kreiram, moram da budem u stanju da šutiram i da pređem defanzivca - naglasio je Ibra.

Foto: Tanjug/AP Photo

Zlatana su uporedili sa Bendžaminom Batonom, likom iz filma koji ne stari već, naprotiv, konstantno se podmlađuje.

- Bolji sam od Batona jer sam živi primer. Bendžamin Baton je samo izmišljena priča, a ja sam čovjek po kojem može da se uradi takav film. Živim pravi film, a Bendžamin Baton je samo film u bioskopima - zaključio je Ibrahimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17