• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2020

18:27

KAO NEKADA DEGENEK! Joveljić za dva minuta uništio Salcburg /VIDEO/

Fudbal

KAO NEKADA DEGENEK! Joveljić za dva minuta uništio Salcburg /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Volfzbergera su u poslednjoj utakmici u 2020. godini sa 3:2 u gostima savladali favorizovani Salcburg u gostima, u okviru 12. kola austrijske Bundeslige, a najzapaženiji na terenu bio je bivši napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić

Mreže su u Salcburgu mirovale u prvom poluvremenu, ali je već na početku drugog dela na scenu stupio Dejan Joveljić.

Mladi reprezentativac Srbije je najpre u 50. minutu asistirao Džonatanu Šerceru za vodeći gol, a dva minuta kasnije je uspeo da duplira prednost svog tima.

Goste je skupo mogla da košta odluka trenera Ferdinanda Feldhofera da u 64. minutu iz igre izvede Joveljića, odmah posle gola koji je za 2:1 postigao Mergim Beriša.

Pet minuta posle toga je Patson Daka poravnao rezultat i "crveni bikovi" su bili u naletu.

Ipak, pobedu Volfzbergeru doneo je Elijel Perec u 79. minutu utakmice.

Podsetimo, pre dve i po godine je Miloš Degenek na potpuno isti način uništio snove Salcburgu o ulasku u Ligu šampiona. Na istom ovom stadionu je u roku od dva minuta asistirao za gol Bena, a potom i postigao pogodak (iako je Ben ugurao loptu, jasno je da ga je dao Degenek) vredan Lige šampiona.

Volfzberger je, uz ekipu Šturma, jedini odigrao utakmicu manje, a na tabeli zauzima šestu poziciju sa 16 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17