• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

13:27

ILIEV HVALI VLAHOVIĆA! IMA MENTALITET RONALDA! Za par godina vredeće 100 MILIONA! Da je ostao u Partizanu...

Fudbal

ILIEV HVALI VLAHOVIĆA! IMA MENTALITET RONALDA! Za par godina vredeće 100 MILIONA! Da je ostao u Partizanu...

Podeli vest

Dušan Vlahović je prvi strelac Fiorentine i napadač za kojim žude mnogi evropski klubovi

Za sajt Fiorentina.it govorio je Ivica Iliev, koji nije štedeo reči hvale na reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića, koji je strelac 16 golova u dosadašnjem toku Serije A! 

- Od kako je otišao u Fjorentinu uvek sam govorio samo najbolje stvari o njemu, čak i kada su ga mnogi kritikovali. Sa mladim ljudima je potrebno strpljenje. Sećam se da mi je pre pet godina, kada sam počeo da radim kao operativac u Partizanu, skaut jedne velike evropske kompanije rekao da u njegovoj generaciji nema boljeg napadača na svetu. Tih godina se još nije čulo za Halanda, ali verujem da će u budućnosti uspeti da dosegne njegov nivo. Ne mislim da će se zaustaviti, jer ima karakter šampiona i nebo je granica za njegov talenat. Već sa 16 godina je bio šampion. U glavi je bio kao 26-godišnjak. Radio je sa timom i pre i posle treninga. U glavi je poput Kristijana Ronalda.

Foto: Tanjug/AP

 

Kako je Vlahović stigao u Firencu?

- Prodali smo ga za mali novac, da je ostao sa nama još jednu sezonu bio bi to najveći transfer u istoriji srpskog fudbala. Prerano nas je napustio, ali Fjorentina je obavila strašan posao. Prema mom mišljenju on može da igra u bilo kojoj ligi. Možda još uvek nije spreman za Premijer ligu jer mora još fizički da napreduje, ali za četiri-pet godina će biti. Ipak, vidim ga u nekom od najvećih italijanskih klubova, jer se oseća dobro u Seriji A, plivao kao riba u moru. Već danas bi bio spreman da zaigra u nekom od tih timova i mislim da trenutno vredi između 40.000.000 i 50.000.000, ali bi za par godina mogao da vredi 80.000.000 ili 100.000.000 evra. Malo je igrača koji tako brzo napreduju.

Foto: informer

 

Fiorentina i Vlahović su ugovorom vezani do leta 2023. godine...

- Prema mom mišljenju bolje bi bilo da ostane u Fiorentini još jednu sezonu, kako bi se dokazao i kako bi klub sakupio više novca u nadolazećim mesecima. Ukoliko bi otišao u veći tim naišao bi na jaču konkurenciju i dosta toga bi zavisilo od odnosa sa trenerom. Fiorentina je sjajno mesto, veliki klub i ima obavezu da obnovi njegov ugovor. Milenković je još jedan veliki talenat koji je iz Partizana stigao u Fiorentinu, dve ekipe gaje sjajne odnose. Ipak, u svetu fudbala to nije slučaj: ukoliko imaš biser u svojim redovima, moraš da učiniš sve da situaciju oko njegovog ugovora držiš pod kontrolom - zaključio je Ivica Iliev


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17