• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

16.07.2021

22:12

STANKOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN POSLE REMIJA! Nedostajao je gol! Đorđević: Ne dam da se OMALOVAŽAVAJU moji momci!

Starsportphoto

Fudbal

STANKOVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN POSLE REMIJA! Nedostajao je gol! Đorđević: Ne dam da se OMALOVAŽAVAJU moji momci!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su na startu nove sezone Lingong Superlige Srbije - 0:0

Dejan Stanković je rekao da može da bude izuzetno zadovoljan viđenim na meču protiv Vojvodine! 

- Nedostajao je gol! Dominirali smo 90 minuta, trka je bila izvanredna, treba da dođe i neki kontra napad, ali ne mogu ništa da zamerim momcima! Ovaka odnos i pristup, i trčanje, samo je momenat kada će sve doći na svoje! Drago mi je što smo se vratili pred pun sever! Izgurali su momci dodbru utakmicu! Ovakav ritam utakmice nam treba, svesno smo ga nametnuli! Sad polako i čekamo tvrdu i jaku utakmicu protiv Kazahstanaca! Neke odluke su mogle da budu bolje danas, ali to je fudbal, živa igra- rekao je Dejan Stanković!

Foto: Starsportphoto

 

Trener Vojvodine, Slavoljub Đorđević, bio je zadovoljan remijem protiv šampiona Srbije i dugo je slavio sa svojim igračima i navijačima koji su došli u Beograd! 

- Ovo je Vovodina koju želim! Hoću da čestitam Zvezdi na dobroj i korektnoj utakmici! Sa Zvezdom samo ovako može da se igra! Drago mi je zbog mojih igrača, omalovažavaju moje momke, a sada su pokazali koliko vrede! Uzeti zvezdi bod pred polu punim stadionom je ogroman uspeh! Zvezda je bila bolja, čekali smo naše kontre, malo smo brljavili, ali  sad se spremamo za Evropu i nadam se da smo spremni - rekao je Slavoljub Đorđević!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija