• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

16:48

PRVA MIHINA FOTKA NAKON POVRATKA na klupu Bolonje! Sinišin tim gubio 2:0, preokrenuo i na kraju pretrpeo poraz! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

PRVA MIHINA FOTKA NAKON POVRATKA na klupu Bolonje! Sinišin tim gubio 2:0, preokrenuo i na kraju pretrpeo poraz! (FOTO)

Podeli vest

U okviru 36. kola italijanske Serije A, Venecija je savladala Bolonju našeg Siniše Mihajlovića 4:3 (2:1)

Nije uspela Bolonja da pobedi, iako se vratio Siniša Mihajlović na klupu! A imala je šansu! Venecija koja je bila autsajder je u prvih 20 minuta stigla do velike prednosti! Toma Anri je pogodio u četvrtom, a Kijin u 19. minutu.

Dala je gas Bolonja koja je smanjila zaostatak preko Rikarda Orsolinija u nadoknadi prvog poluvremena.

Foto: Tanjug

 

U nastavku igre desio se veliki preokret ekipe Siniše Mihajlovića! U 55. minutu izjednačio je Marko Arnautović, da bi u 68. Jerdi Šouten lepim udarcem doneo gostima i prednost.

Posle dosuđenog penala (spornog) Matija Aramu bio siguran sa bele tačke. 

Foto: Tanjug

 

Gol koji je produžio nadu Veneciji za opstanak postigao je Denis Jonsen u drugom minutu nadoknade! Domaćin je dva kola pre kraja poslednji sa 25 osvojenih bodova i malom šansom da opstane u Seriji A, dok je Bolonja 13. sa 43.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17