• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

23:22

STANOJEVIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE! Brutalno smo POKRADENI! Titula nam je ODUZETA!

Printscreen You Tube

Fudbal

STANOJEVIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE! Brutalno smo POKRADENI! Titula nam je ODUZETA!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 3:0, ali je trener crno-belih Aleksandar Stanojević osuo paljbu po dešavanjima u prethodnim mečevima

Želeo je trener Partizana Aleksandar Stanojević da njegov tim bude što duže u trci za šampionski pehar, međutim, posle trijumfa na krovu Tržnog centra nije bio zadovoljan.

- S obzirom na to kakve se stvari dešavaju, nije realno da u ovom trenutku uzmemo titulu. Tačnije, nije nam dozvljeno. U više situacija smo bili brutalno pokradeni. To je suština, to su činjenice, ništa ne prčam napamet. O njihovim (Crvene zvezde, op. au) utakmicama neću da pričam, ali u našim nam je oduzeta titula koju smo zaslužili. Mnogo sam razočaran. Ne nadam se više. Pratim kako sve funkciniše u poslednje vreme, vidim u kom pravcu sve ide - rekao je Stanojević posle meča na konferenciji za medije.

Partizan bi do titule mogao samo u slučaju da Zmajevi savladaju Zvezdu na Marakani u poslednjem kolu srpske elite.

- Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko šta hoće, tu su činjenice. Kao što ni nama nije dozvoljeno da pobedimo na nekim utakmicama. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji - podsetio je Stanojević na mečeve sa Napretkom i Čukaričkim gde je Parni valjak ostao bez četiri boda, pa nastavio:

- Svaka čast mojim momcima što i pored toga izvlače motivaciju i veruju do kraja.

Otkrio je potom da li će predvoditi crno-bele u narednoj sezoni.

- Ne znam sad. Nije ni trenutak, ni mesto da pričamo o tome. Idemo na druge teme - jasan je bio Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš

Najbolji strelac Superlige Rikardo Gomeš je sa dva gola pretekao Mateju Kežmana na večnoj listi po broju pogodaka u jednoj sezoni, ali je tokom drugog poluvremena na provokacije navijača Voždovca na rasnoj osnovi uzvratio na neprikladan način. Posle toga je zamenjen.

- Ne znam, stvarno, šta se desilo. Bila je korektna utakmica - nije želeo trener crno-belih da detaljiše o tome.

Partizan je rutinski došao do bodova protiv Voždovca.

- Od prvog trenutka smo krenuli snažno, dali gol (poništio ga VAR, op. au), stvorili dve šanse, kasnije dali golove iz penala. Zasluženo smo stigli do prednosti. Teško je protiv Voždovca, jer želi da igra, napada sa dosta fudbalera, bio je opasan, ulazio nam je u 16 metara, ali smo kontrolisali meč.

Podsetimo, susret je kasnio četiri sata, pa je umesto u planiranom terminu od 16.30, počeo sa četiri zakašnjenja zbog dojave o bombi podmetnutoj u Tržnom centru, gde je lociran i stadion Zmajeva.

- Na nas to nije uticalo. Samo smo produžili odmor na „Teleoptiku“, igrači su bili po sobama. Odgovaralo nam je, zato što je u pola pet bilo baš vruće, oko 32 stepena, kažu da se na krovu temperatura penje i do 50, tako da bolje što je ovako - istakao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NE ZNAM ŠTA SE DESILO. LICEMERU. DESILO SE DA VAM JE SVIRANO SAMO DVA PENALA. TO SE DESILO.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

алооо девојчице!!!па ниси ти баш невинашце.ТИ МУ ВИШЕ ДОЂЕШ КАО КАРЛЕУША ,станоје мој.ко те незна скупо би те платио

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17