• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

12:16

HRVAT OGORČEN ZBOG SRBINA! TO što je uradio je RUŽNO i SENZACIONALNO!

reuters

Fudbal

HRVAT OGORČEN ZBOG SRBINA! TO što je uradio je RUŽNO i SENZACIONALNO!

Podeli vest

Ivan Jurić, hrvatski trener koji sa klupe predvodi Torina, prokomentarisao je potez srpskog reprezentativca Saše Lukića koji je odbio da otputuje sa timom u Moncu, navodno nezadovoljan time što mu nije dopušten transfer u Romu

Torino je uspeo da trijumfuje u prvom kolu Serije A (2:1), a Juriće je posle meča upitan da prokomentariše Lukićev potez.

- Lukić je odreagovao poprilično senzacionalno. Moramo da razumemo zašto dečko koji je ovde šest godina i jako je bitan deo tima mora da reaguje ovoliko ozbiljno. Ovo je stvarno ozbiljna situacija i ja jesam ogorčen-  rekao je Jurić i nastavio:

Foto: Tanjug

 



- Kako uopšte dođete do ovakve situacije? I sa Sašom, ali i sa svim ostalim. On je kapiten i pitam se zašto je morao da odreaguje ovako? Ružno je i senzacionalno. Znam ga, on je ovde šest godina i nikada nije ni podigao glas ili uradio bilo šta slično onome što je sada. Sada ćemo svi videti šta je najbolje za sve uključene, ja sam van daljih odluka. Klub će donositi naredne odluke. Ovo je sada stvar isključivo između Saše i kluba.

Foto: Reuters

 

Hrvatski trener je rekao da on ni na koji način neće uticati na budućnost veziste!

- Nema šta ja da intervenišem kod Lukića. Ako neko napravi grešku i svestan je da je napravio grešku, ja ću mu uvek oprostiti. Ali, ovo je sada slučaj u koji će morati da se umeša klub- pojasnio je Jurić. koji je prokomentarisao i novajliju Nemanju Radonjića.

- On je uradio sve što je mogao da bi došao u Torino i to znači da je u glavi spreman da napreduje. Tokom karijere mu je uvek falio kontinuitet, a doživljavao je i pehove. Sada je odigrao dve dobre utakmice protiv Palerma i Monce. Dobro se pokazao i mora da nastavi ovako. Nama i dalje fale neki igrači, ostali smo i bez osam bitnih igrača, pa moramo da vidimo da li tu može još nešto da se uradi -poručio je Hrvat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17