• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

12:11

SVI U "PIONIR"! Srpski košarkaši jure drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Košarka

SVI U "PIONIR"! Srpski košarkaši jure drugu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Srpski košarkaši spremni su da, posle Finske, sruše i Gruziju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

"Orlovi" će u 2. kolu grupe E dočekati u "Pioniru" izabranike Ilijasa Zurosa (nedelja, 17.00, RTS 1), a to će ujedno biti i debi novog selektora Igora Kokoškova pred domaćom publikom!

Prvi test naši momci su uspešno položili u Helsinkiju (80:58), dok je Gruzija tek posle produžetka slomila otpor Švajcarske (96:88). Krilo Rade Zagorac nada se da će im i navijači pomoći da dođu do novog trijumfa.

OVO SMO ČEKALI! Poznato kada Srbija počinje pohod na Olimpijske igre!

(VIDEO) VRATIO SE POSLE 10 GODINA! Evo šta je Novica poručio na okupljanju reprezentativaca!



- Mislim da smo, posle samo tri odrađena zajednička treninga, dobro izgledali protiv Finske. Ozbiljno se spremamo za Gruziju, neće nam biti lako, jer oni imaju respektabilan sastav. Verujem da ćemo uz dobru podršku sa tribina, koju svi očekujemo, uspeti da ostvarimo i drugu pobedu - rekao je Zagorac.

Foto: fiba

 



"Orlovi" će i u nedeljnom okršaju biti oslabljeni, pošto kapiten Miloš Teodosić definitivno neće biti na raspolaganju stručnom štabu. KSS je otkrio da je njegov klub Virtus tražio 200.000 evra na ime osiguranja, zbog čega će iskusni plejmejker propustiti ovu akciju.

Bez obzira na to, pomoćni trener Dejan Milojević veruje u još jedan povoljan rezultat.

- Protiv Finske smo odradili odličan posao, pogotovo u odbrani. Sad ćemo se dobro spremiti za Gruziju, a naravno da svi očekujemo pobedu - naglasio je Milojević.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17