• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

21:40

STEFANOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Da svedemo greške na minimum

Starsportphoto©

Košarka

STEFANOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Da svedemo greške na minimum

Podeli vest

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je danas da njegova ekipa "mora da shvati" da je svaki posed bitan, preneo je klub

FMP je u prvom meču četvrtfinalne plej-of serije poražen u gostima od Budućnosti sa 70:76.

- Igramo treći put za Budućnosti u mesec dana. Nema nepoznanica. U Podgorici smo odigrali dobar meč, ali su oni iskoristili naše sitne greške i stigli do pobede - izjavio je Stefanović.

Trener FMP-a je rekao da njegov tim mora da proba "da što manje pravi grešaka" i tako ne dozvoli "lake poene" Budućnosti, kao i da njegovi momci "shvate da je svaki posed bitan".

- Nadam se punoj hali. Mislim da su momci to zaslužili. Očekujem da se borimo za svaku loptu, i da energetski budemo na maksimumu, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Nenad Nerandžić je izjavio da ekipa treba da "izvuče pouke iz prve utakmice, u kojoj su detalji odlučili pobednika".

- Verujem da će i sutra nijanse odlučivati. Očekujem još veću energiju i agresivnost sa naše strane. Nadam se da će hala biti puna - rekao je Nerandžić.

Duel izmedju FMP-a i Budućnosti na programu je sutra od 21.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija