• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2022

19:40

PARTIZAN PRVI PUT PRED GROBARIMA! Žoc posle poraza u Španiji: Vreme je za reakciju!

Starsportphoto

Košarka

PARTIZAN PRVI PUT PRED GROBARIMA! Žoc posle poraza u Španiji: Vreme je za reakciju!

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekaće sutra u 21.00 sat u Beogradskoj areni ekipu Studentskog centra u trećem kolu ABA lige.

Uoči tog meča trener crno-belih Željko Obradović je poručio da očekuje reakciju svojih izabranika pred domaćom publikom posle poraza od Baskonije u Evroligi (103:96).

Košarkaši crno-belih prvi put u novoj sezoni igraće meč na svom terenu i pred svojim navijačima.

- Prvi put u Beogradu pred našim navijacima. Verovatno nešto što je dobro posle četiri utakmice koje smo igrali u gostima i 48 sati posle utakmice koju smo igrali u Evroligi. Treba videti reakciju. Naravno, radili smo skauting Studentskog centra i kao i u svaku utakmicu u ABA ligi, maksimalno ozbiljno i sa velikom željom hoćemo da odigramo dobro - poručio je Obradović za zvanični sajt KK Partizan.

Foto: Starsportphoto

Krilni centar Partizana Tristan Vukčević očekuje podršku navijača.

- Prva utakmica u Areni, očekujem da dođu navijači da navijaju za nas, da i novi igrači osete atmosferu kakva je ovde. Želimo dobro da odigramo, da zaboravimo ovo što se desilo protiv Baskonije i da jako uđemo u meč protiv Studentskog centra - rekao je Vukčević.

Košarkaši Partizana imaju skor 2-0 u ABA ligi, dok ekipa Studentskog centra iz Podgorice ima pobedu i poraz.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17