• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

22:51 >> 22:55

MAGIJA TEA PODSETILA NA ČUVENU TROJKU PREKO GARBAHOSE! Pogledajte MAJSTORIJU Miloša sa 9 metara! Srbin UNIŠTIO Manekene! (VIDEO)

printscreen Twitter

Košarka

MAGIJA TEA PODSETILA NA ČUVENU TROJKU PREKO GARBAHOSE! Pogledajte MAJSTORIJU Miloša sa 9 metara! Srbin UNIŠTIO Manekene! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Virtusa iz Bolonje pobedili su u italijanskom derbiju u sedmom kolu Evrolige ekipu Olimpije u Milanu rezultatom 59:64, a jedan od najlepših poteza na meču izveo je srpski košarkaš Miloš Teodosić

Plejmejker Virtusa je na isteku druge četvrtine primio loptu i uputio šut sa gotovo devet metara.

Skočio je Teo i preko ruke protivnika od tablu zatresao mrežicu. Ovaj njegov potez podsetio je na legendarnu trojku Miloša protiv Španaca na Mundobasketu 2010. godine, kada je takođe pogodio, ali tada postigao odlučujuće poene za trijumf Srbije od 92:89.

Teodosić je pre 12 godina nadskočio Garbahozu i preko njegove ruke bio precizan.

Sada je ponovio isto, a kako je izgledalo pogledajte u video prilogu:

Sjajnu partiju pružio je Teo u ovom meču i za 15 minuta provedenih na parketu ostvario dvocifren učinak.

Upisao je 15 poena, uz šut za tri 5/6, a na to je dodao četiri asistencije i dva skoka.

U pobedničkom timu odličan je bio i Miki sa 14 poena i pet skokova, Šengelija je dodao 12, dok su po sedam postigli Kordinije i Lundberg.

Kod Olimpije Milano najefikasniji je bio Mitru-Long sa 13 poena, Dejvis je ubacio 10, a Meli devet poena, uz 11 skokova. Posle ovog meča, oba tima imaju učinak 3-4.

EVROLIGA, 14. kolo

Sreda
Armani – Virtus 59:64

Četvrtak
18.00 Fenerbahče – Crvena zvezda
19.45 Real Madrid – Efes
20.00 Alba – Bajern
20.00 Olimpijakos – Partizan
20.05 Makabi – Barselona
21.00 Asvel – Žalgiris

Petak:
20.30 Panatinaikos – Baskonija
21.00 Valensija – Monako

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17