• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

22:32

PEŠIĆ O PROZIVCI ATAMANA! Da si pobedio, DRUGAČIJE BI PRIČAO! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

PEŠIĆ O PROZIVCI ATAMANA! Da si pobedio, DRUGAČIJE BI PRIČAO! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije nije hteo mnogo o prozivci Ergina Atamana na pres konferenciji posle utakmice.

Pešić je posle velike i infarkt pobede 77:76 o kolegi sa druge strane samo rekao: 

- Ne bih ja govorio Atamanu nijednu reč to je sastavni deo utakmice. Da je pobedio ne bi bio razočaran. To je bila čvrsta i jaka utakmica sa čvrstim protivnikom. I oni kao i su morali da idu na pobedu. 

Pešić je nastavio o utakmici:

-  Izuzetna atmosfera u dvorani Aleksandar Nikolić. Poznato je kad igraju Zvezda i Partizan uvek tako, ali kao što sam rekao na pres konferenciji svi su se večeras ujedinili u zastavu Srbije, tako su nas gledaoci i dočekali, dali nam krila... Bilo je fantastično. Baš su imali osećaj kad treba da nam pomognu. Imali smo deset izgubljenih lopti to je sasvim okej. Moramo da se zahvalimo publici. Zajednička pobeda videli ste, timski prilaz, nismo se štedeli, grupa je fantastična to stalno ističem. Imamo reprezentativce koji kad dođu igraju srcem i željom i hoće da naprave najbolje što mogu. 

Pohvalio je Ristića na sjajnoj partiji, a kaže da je razmišljao da li da poslednji napad drugačije rešava.

- Svi znaju sve, nema tu tajni, pokazao je to na puno utakmica u španskoj ligi, on je meč odigrao fantastično tada - 23 poena. I u toj španskoj ligi, koja je najbolja posle NBA, ne računamo Evroligu. To igranje u Španiji mu prija, mi se radujemo kada je sa nama, ima glavu, dobru inteligenciju, da sakrije svoje nedostatke i istakne prednosti, to je i iskustvo. Da ga ne hvalimo previše. Što se tiče poslednjeg napada, na 12 sekundi mi je bilo da li da pravimo faul, da li da uzimamo sudbinu u svoje ruke. Uvek mi je to u glavi, ali mi smo na terenu imali "smol-lajn" igrače. Zato sam vratio Mitrovića umesto Dušana. To je urađeno tako. Uvek postoji jedan rizik, ali šta sada, bez rizika nema pobede i uspeha. Mi smo imali najbolje igrače u odbrani koje imamo. Radanov je odigrao fantastično u prvom poluvremenu, posle se umorio. Preuzeo je Lučić, ja verujem u odbranu. Toliko nam je to značajno. Najvažnije je da smo pobedili, ali za nas nije samo to važno, nego i za budućnost, da pokažemo u sledećim utakmicama, kako smo odbranili tih 12 sekundi i da tako dižemo samopouzdanje, da se može sve odbraniti. Mi smo to maestralno odradili, otišao je u korner, ne zna gde mu je glava, gde mu je d*pe. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17