• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

09:07

VEČITI BIJU BITKE U EVROLIGI! Zvezda dočekuje Izraelce, Partizan ide na noge Špancima! Obradović i Ivanović svesni težine zadatka!

Starsportphoto

Košarka

VEČITI BIJU BITKE U EVROLIGI! Zvezda dočekuje Izraelce, Partizan ide na noge Špancima! Obradović i Ivanović svesni težine zadatka!

Podeli vest

Ove večeri u okviru 10. kola Evrolige odigraće se četirti meča, a oba srpska predstavnika će izaći na teren

Košarkaši Crvene zvezde od 17:30 igraju utakmicu 10. kola Evrolige u Beogradu protiv Makabija.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, pričao je o šansama svog tima pred meč sa Makabijem

- U pitanju je po meni jedna od najjačih ekipa, ali i najsnažnijih ekipa -izjavio je on i dodao:

Foto: Starsportphoto

 


- Ovo večeras ne možemo da nazovemo treningom, već više oporavak i rekuperacija, da se osvežimo. Moramo da se taktički dogovorimo i nadamo se da će igrači sutra biti spremni. U četvrtak će biti vrlo vrlo teško. Izvanredni su u skoku, izvanredni u reketu, odlično igraju 1 na 1. Lorenco Braun je bio glavni igrač Španije i to je pokazao. Mi možemo da igramo sa njima 1 na 1, da pravimo neke rotacije, ali kao što sam rekao „mi verujemo“. Videćemo. Zdravstveno smo ok. Momci će biti dobro, svi su spremni - izjavio je trener "crveno-belih" za zvanični sajt klub

Sa druge strane, izabranici Željka Obradovića gostuju ekipi Real Madrida od 20:45. Crno-beli su sinoć trenirali u "Vizink centru" u Madridu, a nakon treninga je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo trener Željko Obradović: 

Foto: Starsportphoto

 

- Real je ekipa napravljena da ima najveće moguće ambicije. Roster koji imaju, promena trenera koji je bio pomoćnik Pablu Lasu, godinama imamu igrače koji igraju zajedno, imaju automatizme i imaju mlade igrače koje su doveli, koji pokazaju ogromnu želji i koji su shvatili šta znači igrati za Real Madrid. Igramo protiv kandidata koji sigurno ima najveće moguće ambicije da ide na fajnal for, pokriveni su na svim mestima. Specifična su ekipa jer imaju igrača koji dominira tokom poslednjih nekoliko godina u evropskoh košarci, a to je Tavarez i u odnosu na to treba pripremiti utakmicu. Probali smo da reagujemo sa ovim jednim treningom, treniraćemo i ujutru pa ćemo videti- poručio je Obradović. 

Danilo Anđušić je protiv Barselone bio najefikasniji igrač Partizana Mozzart Bet. Pred sutrašnji meč, on je izjavio: 

- Utakmica posle dva dana. Navikli smo na težak ritam, nemamo puno vremena da se pripremimo ali na nama je da uradimo sve što je u našoj moći da se spremimo što bolje. Očekuje nas jako težak meč protiv tima koji igra jako dobru košarku u poslednje vreme i sigurno neće biti lako. Posle jučerašnje utakmice moramo da se podigno, da odigramo mnogo bolje, sa energijom i defanzivno. Ekipa Reala forsira brzu igru i igraju dosta u tranziciji, najbolja su skakačka ekipa sa Tavarezom koji dominira u reketu. Moramo da zaustavimo njihov ofanzivni skok koji nam je bio problem u prošloj utakmici i popravimo sve navedene stvari i budemo bolji ako želimo da pobedimo ovu utakmicu - istakao je Anđušić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17