• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

22:30

(UŽIVO) Bravoooo! Nestvaran preokret srpskih košarkaša! Ivana slomljena, odbojkašice doživele težak poraz (VIDEO/FOTO)

Starsport/Tanjug/AP/Profimedia

Olimpijske igre

(UŽIVO) Bravoooo! Nestvaran preokret srpskih košarkaša! Ivana slomljena, odbojkašice doživele težak poraz (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Pratite u blogu uživo na našem portalu Informer.rs dešavanja tokom 11. dana takmičenja na Olimpijskim igrama.

Obavezno budite uz nas, ovo je raspored nadmetanja naših sportista, koji se danas takmiče na Olimpijskim igram.

DANAS NA OI

9.30 Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov, Marko Dragosavljević su u finalu - kajak 500m
10.00 Milica Novaković, Anastazija Bajuk, Marija Dostanić, Dunja Stanojev u polufinalu - kajak K4-500m
11.15 Ivana Španović i  Milica Gradašević ostale su bez finala u skoku udalj.
11.30 Kajak muškarci K2-500m dva dubla Marko Novaković i Marko Dragosavljević, Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov moraće preko četvrtfinala da pokušaju da se domognu polufinala.
11.30 Srpski rvač Mihail Kadžaja (35) je eliminisan. Poražen je u kategoriji do 97 kilogrma protiv Egipćanina Gabra Mohameda
14.30 Srbija - Australija košarkaši, četvrtfinale
14.30 Kajak muškarci  K2-500m dva dubla, četvrtfinale
21.00 Srbija - Italija odbojkašice, četvrtfinale

 

UŽIVO

22.30 - Amerikanac Kol Hoker postavio je novi olimpijski rekord u trci na 1.500 metara na Olimpijskim igrama u Parizu.

Hoker je osvojio zlato sa vremenom od 3:27.65. On je uspeo da se u poslednjih 300 metara probije sa pete na prvu poziciju i svoj lični rekord popravi za više od tri sekunde.

Srebro je pripalo pomenutom Keru, koji je za Amerikancem kasnio .14 sekundi, dok je treći bio sunarodnik pobednika, Džered Nuguz.

22. 27 - Srpske odbojkašice su poražene u četvrtfinalu Olimpijskih igara od Italije rezultatom 26:24, 25:20, 25:20. nažalost njihova avantura u Parizu je završena.

Foto: Reuters

 

 

21.55 - Naše devojke izgubile su i drugi set od Italije, sada rezulatom 25:20. Nisu u dobroj situaciji, trebaće mnogo za preokret.

21.32 - Šteta... Odbojkašice Srbije izgubile su prvi set od Italije sa 26:24, iako su u završnici imale dva poena prednosti. 

20.45 - Srpske odbojkašice uskoro će početi svoju borbu za polufinale, a protivnice na drugoj strani mreže biće im Italijanke. Opišrnije o ovom meču možete čitati u našem blogu ovde.

20.30 - Košarkaši Francuske napravili su iznenađenje i u četvrtfinalu eliminisali selekciju Kanade sa 82:73. "Trikolori" će tako u polufinali igrati protiv Nemačke, koja je ranije danas pobedila Grčku. 

19.48 - Odbojkašice SAD igraće u polufinala OI, pošto su rutinski pobedile reprezentaciju Poljske sa 3:0 (25:22, 25:14, 25:20) u četvrtfinalu. Naredne protivnice Amerikankama biće Brazil, koji je takođe sa 3:0 u setovima eliminisao Dominikansku Republiku. U drugom polufinalu igraće Turska i pobednik duela između Srbije i Italije, koji je večeras na programu od 21 čas. 

19.15 - Košarkaši Srbije su pobedom nad Australijom u četvrtfinalu Igara ispisali istoriju, pošto su napravili najveći povratak ikada na najvećoj sportskoj smotri. O tome više možete pročitati u ovoj vesti. 

18.35 - Srpska atletičarka Ivana Španović oglasila se na društvenim mrežama posle eliminacije u kvalifikacijama za skok uvis i tom prilikom otkrila šta joj je otac poručio posle ispadanja u Parizu. 

18.10 - Klub Nikole Jokića, Denver Nagetsi oglasili su se posle trijmfa Srbije nad Australijaom (95:90) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara. 

17.50 - Selektor košarkaške reprezentacije Australije Brajan Gordžijan posle poraza od Srbije u četvrtfinalu, odlučio je da podnese ostavku i napusti kormilo "ozija".  On je na klupi Australijanaca bio od 2020. godine. 

17.20 - Jedan od najboljih u našem timu bio je i plejmejker Vasilije Micić.

- Sva sreća, imamo mnogo iskustva u velikim mečevima, pa je svako znao kako da doprinese na pravi način. Možda smo mogli da pobedimo i lakše, ali je ovako možda i slađe. Desilo se da smo loše počeli, oni su to iskoristili na pravi način. Takve stvari se dešavaju. Niko od nas nije namerno pravio greške i skrivio minus 20. Tako je danas bilo, ali mi smo sjajno uzvratili - ocenio je Vasa.

Foto: Reuters

Vasilije Micić

17.00 - Prve utiske nakon plasmana u polufinale Igara u Parizu izneo je i kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović. 

- Bila je mnogo teška utakmica, drago mi je da smo pokazali karakter. Kada smo bili na minus 20 i ne znam koliko nismo odustajali. To pokazuje karakter ekipe, svi su doprineli pobedi. Čak i kad nije išlo verovali smo jedni u druge i nastavili da se bodrimo i podržavamo. Svako je u nekom trenutku doprineo, možda su neki očekivali lakši utakmicu, ali četvrtfinale je najteža utakmica na turniru. Taktika je ista i za naredni meč - požrtvovanost, timski rad, duh i vera! Verujemo stalno u pobedu - rekao je Bogdanović.

Foto: Tanjug/AP Photo

Bogdan Bogdanović

16.42 - Kakva utakmica! Kakvo ludilo u Parizu! Šta je ovo?! Srbija se vratila iz mrtvih, posle minusa od 24 poena u prvom poluvremenu i na kraju, posle produžetka, savladala Australiju sa 95:90. "Orlovi" su u polufinalu OI, a kompletan izveštaj i statistiku možete pročitati OVDE.

Foto: Reuters

Nikola Jokić

16.30 - Neverovatno! "Kenguri" su se izvukli u poslednjoj sekundi, pogodio je Peti Mils preko Nikole Jokića i izjednačio na 82:82. Idemo u produžetak!

15:47 - Idemoooooooo! Napokon gledamo pravu Srbiju! Smanjili smo i sada je samo poen razlike za Australiju - 60:59!

15:37 - Ne dozvoljavaju košarkaši Australije da im se približimo i trenutno vode u trećoj četvrtini sa 58:46. Pratite tok meča OVDE.

 

Foto: AP/Photo

 

 

 

15.24 - Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izgubio je živce i vikao na svoje izabranike. Kako je to izgledalo, možete pogledati ovde. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

15.20 - Trenutno je poluvreme na utakmici četvrtine finala Olimpijskih igara u Parizu, koju igraju Srbija i Australija. Naša reprezentacija gubi 42:54.

15.01 Srpski kajakaši Vladimir Torubaro i Anđelo Džombeta, odnosno Marko Novaković i Marko Dragosavljević, plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara u trci na 500 metara. Novaković i Dragosavljević završili su kao drugi u drugoj četvrtfinalnoj trci sa vremenom 1:28.57, a Džombeta i Torubaro su okončali trku kao četvrti sa vremenom 1:29.46.

 

 

14.49 - Srbija igra očajno! Kraj prve četvrtine i velika prednost za košarkaše Australije - 31:17! Tok meča možete pratiti OVDE!

Foto: AP/Photo

 

 

14.10 - Srpski reprezentativac Nikola Jović nije izašao na zagrevanje pred meč četvrtfinalni meč Olimpijskih igara u Parizu koji od 14.30 igramo protiv Australije. Ipak, nalazi se u sastavu na video-bimu u dvorani, pa za sada nije poznato šta se sa njim dešava.

Foto: informer

 

 

 

14.07 - Srpski rvač Mihail Kadžaja je poražen u osmini finala, ali bi ipak mogao bi da dobije šansu da se bori za bronzu. Njegov "dželat" Mohamed Gabr prošao je u polufinale, a ako pobedi Mohamadadija Saravija (18.30) i uđe u finale, "povući će" Kadžaju, koji će kroz repasaž probati da se domogne bronze.

14.03 - Košarkaši će imati podršku olimpijskog šampiona  Damira Mikeca.

 

Foto: informer

Damir Mikec

 

Foto: informer


 

 

 

 

Foto: informer

 

 

 

13.54 - Srbi iz Čačka stigli su u Pariz da navijaju za "orlove".
- Očekujemo zlato. Dajte Amerikance da se igramo - poručuju naši navijači i veruju u dobar meč i pobedu protiv Australije.

Onda protiv drim-tima u polufinalu.

- Tu je problem za karte, ali mi ćemo ući kroz ventilaciju, ako treba, to se ne propušta. 

Godinama prate naše sportiste na najvećim takmičenjima.

Krunišemo celu priču. Pratimo ih od Turske 2017, Rusija 2018, Kina 2019, Češka i Nemačka 2022, Katar 2022. godine.
  

 

Navijači se zagrevaju za meč "orlova" i "kengura", a imaće pomoć i Slovenaca.

"Luka Dončić jedan je od nas, jedna je od nas", grme navijači u Parizu.
 

13.42 - Košarkaška reprezentacija Srbija sastaje se sa selekcijom Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Meč počinje u 14.30.

13.23 - Srpski teniser Novak Đoković će posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama posle pet gdina igrati ponovo na mastersu u Šangaju, osvanula je potvrda na zvaničnoj stranici ovog turnira.
"Zdravo, ne mogu da dočekam da se vratim u Šangaj i zaigram na ovom Mastersu. Vi ste tako sjajni, volim vas i hvala", kratko je poručio Nole, koji je čak četiri puta u karijeri uspevao da osvoji ovaj turnir.

 

 

13.12 - Košarkaši Nemačke pobedili su Grčku u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa 76:63.
U pobedničkom timu je sa 18 poena najbolji bio Franc Vagner, 13 je dodao Denis Šruder, a 10 Johanes Timan. Gricma nije pomogao ni Janis Adetokumbo koji je postigao 22 poena,  Vokap je meč završio sa 12, i Papanikolau sa 10 poena. Nemačka će u polufinalu igrati sa boljim iz susreta Francuska - Kanada.

Foto: tanjug/ap

Janis Adetokumbo završio takmičenje na Olimpijskim igrama

 

 

13.05 - Jeftino sam propustila finale Olimpijskih igara, jer da sam ispravno skočila, verovatno bih bila tamo, kazala je posle eliminacije Milica Gardašević. Ona je dva puta prestupila i jednom je skočila 6,48 metara, što je bilo nedovoljno za finale. 
- Čast mi je što sam predstavljala Srbiju na Olimpijskim igrama, ali nisam oduševljena što nisam ušla u finale, pogotovo što smatram da je bilo jeftino u smislu rezultatski. Na kraju dana, moraću da se zadovoljim nastupu na Olimpijskim igrama. Idemo u Los Anđeles... -
poručila je Gardaševićeva.
Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

 

Foto: profimedia

Milica Gardašević razočarana

 

12.57 - Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da se domogne finala skoka udalj u Parizu. Skočila je u kvalifikacijama samo 6,51 metara, što nije bilo dovoljno za plasman među prvih 12 i prolazak dalje. Posle takmičenja, razgovarala je sa srpskim medijima među kojima je i naš izveštač Mihailo Gligorić, i rekla da je ludost što je uopšte doputovala u prestonicu Francuske.

- Ovde sam želela da se oprostim. Teško mi je da pričam za dalje, ovo je bila ludost da se ovde pojavim, ali rekla sam i po cenu da mi se raspadne Ahilova tetiva i da me iznose da ću doći - rekla je Ivana. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

12.30 - Kraj, poraz Kadžaje sa 6:1. Iako je naš as imao blagu ulogu favorita, doživeo je debakl na kraju.

 

 

12.23 - Auuu, gubi naš rvač, teška situacija, Kadžaja gubi 6:0. Egipćanin je podigao i bacio Kadžaju i ubrzo stekao veliku prednost. Dobio je sad naš borac dobio prvi poen. 

12.19 - Mihail Kadžaja uskoro protiv Egipćanina Mohameda Gabra. Srpski rvač u kategoriji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom bori se za plasman u četvrtfinale.

12.03 - Ovo je definitivno kraj za Ivanu i Milicu! Nisu uspele da se domognu finala u skoku udalj. Španovićeva očigledno nije uspela da se oporavi i bude maksimalno spremna za Igre posle povrede od pre nekoliko nedelja tokom priprema. Nisu uspele da preskoče potrebnih 6,75 metara, koliko je bila kvalifikaciona norma.
Najbolji skok Ivana je upisala u drugoj seriji kada je preskočila 6,51 metar,  što joj je rezultat sezone, u prvoj seriji je prestupila, dok je u trećoj skočila samo 6,31. Milica je u prvoj seriji upisala rezultat od 6,48, dok je u drugoj i trećoj seriji prestupila.
Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

 

Foto: Printscreen/RTS

Ivana bez finala i medalje na Olimpijskim igrama

 

11.58 - Ivana je u trećoj seriji skočila samo 6.31, opet joj je na dasci ostalo 13cm. Neee, Milica je opet prestupila!

11.55 - Počela je poslednja treća serija u kvalifikacijama u skoku udalj! Mihambo je posle dva prestupa uspeva da ispuni normu, skočila je 6.86 evropska šampionka i prošla dalje.

11.50 - Naš dvosed Strahinja Dragosavljević i Marko Novaković završili su kao četvrti u trećoj kvalifikacionoj grupi - 1:30.71. Moraće preko četvrtfinala da traže prolaz u polufinale.  Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov su u petoj kvalifikacionoj grupi bili poslednji s vremenom 1:34.22 i oni idu u četvrtfinale.

 

 

11.47 -  Ivana je sad sedma, a Milica deveta.

11.45 - Tara Dejvis Vudhol je skočila 6,90, trenutno je druga koja je preskočila kvalifikacionu normu, prethodno je to uradila Italijanka Larisa Japikino skočila je 6.87.

11.40 - Drugi skok - Ivana nije zadovoljna, skočila je 6.51, imala je "luft" od 17cm pri skoku. Veliki prestup Milice  iz drugog pokušaja. Španovićeva je trenutno peta, a Milica osma.

 

Foto: Printscreen/RTS

Loš drugi skok Ivane Španović

 

 

 

11.36 - Dva srpska dvoseda Strahinja Dragosavljević i Marko Novaković veslaju u četvrtoj, a Anđelo Džombeta i Vladimir Torubarov u petoj kvalifikacionoj grupi.

11.22 - Prvi pokušaj - Milica je na debiju na Olimpijskim igrama skočila 6,48. Ivana je prestupila!

Foto: Tanjug/AP

Ivana Španović

 

11.20 - Milica i Ivana skaču kao pete u prvoj grupi. 

11.17 - Rvaču Mihailu Kadžaji prvi rival je Egipćanin Mohamed Gabr. 

11.15 - Počelo je takmičenje! U grupi A je Milica, dok je Ivana u grupi B. Ukupno 16 njih se nalazi u prvoj, a 15 u drugoj grupi. Najboljih 12 ide u finale (četvrtak, 20.00). Kalifikaciona norma je 6,75 metara.

11.11 - Atletičarke Ivana Španović i Milica Gardašević nastupiće od 11.15 časova u kvalifikacijama u disciplini skok udalj.

11.08 - Slavni košarkaš Čarls Barkli kritikovao je  zbog loše igre na Olimpijskim igrama Džoela Embida,  koji se nije proslavio u ubedljivoj pobedi nad Srbijom, dok protiv Južnog Sudana nije ulazio ni u igru. 

- Nadam se da će ga ovo razbuditi, ovo olimpijsko iskustvo. Nije igrao dobro i nadam se da će shvatiti da mora da bude u boljoj formi. Lično mislim da je to jedan od razloga zbog kojih se povređuje. Nije u dobroj formi. Trebalo bi da ga je sramota zbog načina na koji je igrao. Mora da shvati da mora da bude u boljoj formi, da bude zdraviji. Jer ako ne osvoje NBA titulu ili makar odu daleko u plej-ofu, to će biti zbog njega. Mora da preuzme odgovornost, jer na Igrama uopšte nije igrao dobro - rekao je Barkli gostujući u podkastu Pola Džordža i potom je dodao:

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 

10.49 - Novak Đoković je najbolji sportista na svetu svih vremena, poručio je za Informer ministar sporta Srbije Zoran Gajić. Gostujući u emisiji "Info jutro", on je ocenio da  Srbiji svi navijaju da naši sportisti osvoje što više medalja, ali da su posebnu ljubav i energiju svi usmerili na Đokovića. Onog trenutka kad je on osvojio zlato, sve je postalo lakše i lepše. 
Javnost dvostruko prati medalje na Olimpijskim igrama. Jedan fokus je bio na Novaka Đokovića, a drugi na sve ostale sportiste. Novaku su ovo pete Igre i osvojio je sve što je mogao u karijeri. Sigurno je najbolji sportista sveta u svim sportovima svih vremena. Neverovatno je koliko je on želeo da osvoji ovo sa grbom na dresu, da se svira himna Srbije. I zaista, kad je osvojio, njegovoj sreći nije bilo kraja. Ova medalja ima malo jači sjaj od svih ostalih, uz dužno poštovanje svima - ocenio je Gajić, a više o ovoj temi možete da pročitate OVDE. 

Foto: Pedja Milosavljević

Zoran Gajić

 

10.26 - Naši kajakaši su distancu od 500 metara završili sa vremenom 1:20.99, što je novi olimpijski rekord, koji je držala Španija (Tokio, 1:21.65). Međutim, nije to dugo trajalo je su u narednoj trci  Nemci ostvarili veme 1:20.51, a Španci 1:20.60, pa su oborili naš rekord.

10.07 - Naše kajakašice će novu šansu da se kroz polufinale domognu finala imati u četvrtak od 11.40, dok je A finale u 13.40. 

10.02 - Naše kajakašice nisu uspele da se domognu  direktno A finala, bile su poslednje u grupi i  idu u polufinale. Ostvarile su vreme 1:36.40. U finalu su Novi Zeland, Španija i Poljska, dok su u polufinalu pored Srpkinja i Norvežanke.

09.50 - Milica Novaković, Anastazija Bajuk, Marija Dostanić, Dunja Stanojev uskoro počinju kvalifikaciju na K4-500 metara. Idu direktno u finale ukoliko zauzmu jedno od prva tri mesta.

09.30 -  Kajakaši u polufinalu! Odlično su krenuli naši kajakaši, brzo zaseli na tronu, izdržali pritisak do kraja i plasirali se u polufinale s vremenom 1:20.99. Drugi su bili Mađari i oni idu u polufinale.  Srpski četvorosed će za prolaz u finale veslati u čevrtak od 11.50 časova.

 

Foto: tanjug/ap

Srpski kajakaši

 

 

09.25 - Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Vladimir Torubarov, Marko Dragosavljević - kajak 500m, uskoro počinju kvalifikacije. Naši kajakaši su u stazi broj 3. Ako budu među tri najbolje ekipe idu u polufinale.

08.45 - U senci nadmetanja za zlatnu medalju u parteru u gimnastici između Brazilke Andrade i Simon Bajls, dogodila se i neverovatna situacija u borbi ko će osvojiti bronzanu medalju. Rumunka Ana Barbosu je odlukom sudija bila treća sa ocenom 13.700. Odmah je uzela zastavu svoje zemlje i počela da slavi. Međutim,  Amerikanci su se žalili na ocenu njihovoj takmičarki Džordan Čajls, koja je bila četvrta. Žiri je usvojio žalbu i Čajls se našla ispred Barbosu. Potom su se Rumuni žalili ali je sve bilo džabe. Konačna odluka je bila da je Čajls treća, a Barbosu četvrta, Rumunka je nakon odluke bila u suzama. 

 

 

08.30 - Selektor vaterpolo reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Beograđanin Dejan Udovičić (54), poručuje da od obaveza nije stigao da pogleda srpske vaterpoliste i da je sve podredio osvajanju olimpijskog zlata sa selekcijom koju predvodi!
- Nisam gledao. Nisam gledao, ozbiljno. Gledao sam poslednja dva minuta protiv Japana. Nisam gledao, bavimo se samo nama. Igrače smo opteretili za turnir, očekujem da budemo svežiji i nadam se najboljem. Najbitnije da smo dobili svetskog prvaka (Hrvatsku, prim.aut.). To nešto znači i mislim da je to dovoljna potvrda za ove momke koji rade vredno. Da na njih treba više obratiti pažnju, a ne gledati ih sa nekim potcenjivanjem.
Više o ovoj vesti možete da pročitate OVDE.

08.03 - Naše odbojkašice se za polufinale OI od 21 bore sa Italijankama. Takođe, Mihail Kadžaja naš rvač (grčko-rimski stil 97 kg) od 11.30 se bori u osmini finala.

08.00 - Od 14.30 svi s nestrpljenjem čekamo četvrtfinalni meč košarkaša s Australijancima, ako prođemo idemo verovatno na Amerikance koji igraju s Brazilom.

07.32 - Konačno, kreću Ivana Španović i Milica Gardašević. Norma je 6,75, a u finale koje je 8. avgusta, ući će i atletičarke koje je ne dosegnu, ali budu među 12 najuspešnijih u predtakmičenju. 

Ivana Španović je svetska prvakinja iz Budimpešte prošle godine. Njen najbolji rezultat ove sezone je 6,29. Milica Gardašević je skakala 6,76. U prvoj grupi takmičarki je Milica Gardašević, dok je Ivana Španović u drugoj.

Foto: profimedia

Ivana Španović

 

07.30 - Ženski četverac Anastazija Bajuk, Milica Novaković, Marija Dostanić, Dunja Stanojev ide direktno u finale ukoliko zauzme jedno od prva tri mesta, u suprotnom dobiće novu šansu 8. avgusta. Takođe četiri kajakaša su se podelili i na dva dvoseda, a po dva najbolja idu u polufinale, a za ostale je popravni u 14.30.

Foto: profimedia

 

 

07.25 - Kajakaši počinju takmičenje na Olimpijskim igrama od 09.30. Muški četverac Anđelo Džombeta, Marko Novaković, Marko Dragosavljević, Vladimir Torubarov će obezbediti mesto u polufinalu ako bude među dva najbrža čamca, inače imaće popravni u 13.10 časova.

07.24 - OVDE možete da pogledate sve što se dešavalo tokom minulog dana, kao i rezultate i satnicu takmičenja naših najboljih sportista na Igrama u Parizu. 

07.20 - Dobro jutro! Pratite uz Informer.rs srpske sportiste petog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i sva ostala dešanja sa OI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!
Politika

Sramno ponašanje hrvatskog pevača: "Bebek je u stanju je da pljune u lice Srbije, a da onda dođe i pokupi zaradu od koncerta"!

Sveopšta hajka koja se vodi protiv Srbije, čini mi se, u zadnje vreme posebno dobija zamajac, kako iz zemalja iz okruženja koje ne mogu da podnesu ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje, tako i iz evropskih i svetskih krugova kojima odgovara pokorena, slaba i Srbija koja uživa vazalni status, istakao je narodnik poslanik Dejan Bulatović, komentarišući koncert Željka Bebeka na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku.

06.08.2024

20:18

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i sa nikim na klinici ne govori! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!
Hronika

Kosta se zatvorio u sebe i sa nikim na klinici ne govori! Samo nešto piše, nikom ne dozvoljava da vidi te papire!

Kosta K. (15), dečak-ubica sa Vračara, koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece uzrasta od 11 do 14 godina i školskog čuvara (53), a petoro vršnjaka i nastavnicu istorije zverski ranio, od tog kobnog dana nalazi se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke Miljane vode se parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

06.08.2024

23:08

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija