• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

11.06.2019

07:03

PARTIZAN IZABRAO "ARENU" ZBOG POZIVNICE EVROLIGE! Otkrivamo šta se krije iza neobične odluke!

Partizan

PARTIZAN IZABRAO "ARENU" ZBOG POZIVNICE EVROLIGE! Otkrivamo šta se krije iza neobične odluke!

Podeli vest

Partizan je potpisao petogodišnji ugovor sa Arenom, gde će ubuduće igrati sve utakmice, kako bi zadovoljio kriterijume Evrolige!

Crno-beli pokušavaju na sve načine da dođu do specijalne pozivnice za najjače klupsko takmičenje Evrope. Čelnici Evrolige su insistirali da u zahtevu za dobijanje "vajld karte" Partizan potvrdi da će sve utakmice igrati u Areni, koja ima veći sponzorski pano i garant je korektnije atmosfere nego kad se igra u "Pioniru".

Važan je profit

Prednost Arene, između ostalog, jeste veći sponzorski pano, gde ima mnogo prostora za reklame
Goran Grbović

Veća prodaja ulaznica

Sve detalje u razgovoru za Informer otkrio je legendarni košarkaš Partizana, a sad direktor najveće dvorane na Balkanu Goran Grbović. On smatra da su crno-beli napravili fantastičan posao.

- Partizan je potpisao ugovor na pet godina i to je fenomenalan potez za košarku. Evroliga konstantno podiže nivo i standarde, jer želi da se što više približi organizaciji kakvu ima NBA. Jednostavno, želi spektakl na svojim utakmicama. Neće trpeti nikakve ispade navijača ili da se ne postupa po pravilima. Prednost Arene je, između ostalog, veći sponzorski pano, gde ima jako mnogo prostora. Partizan je strateški napravio ugovor na pet godina jer želi da se vrati u Evroligu - objašnjava Grbović.

Podeljena su mišljenja navijača kluba iz Humske, ali utisak je da je više onih koji ovakav potez smatraju nelogičnim. Zamerka se pre svega odnosi na činjenicu da je za klub, koji je ionako u finansijskim problemima, jeftiniji zakup "Pionira" nego Arene.

PARTIZAN SVE BLIŽE EVROLIGI! Briga manje za crno-bele, Alba overila kartu za najjače evropsko takmičenje!

Grbović, međutim, objašnjava da je i u tom pogledu u stvari dvorana na Novom Beogradu bolji izbor!
 

Zvezda već potpisala


Crvena zvezda takođe će naredne sezone igrati u Areni utakmice u Evroligi, podseća Grbović.
- Zvezda je već potpisala sa nama ugovor i sledeće sezone će sve evroligaške utakmice igrati u najvećoj srpskoj dvorani. Oba večita rivala, što se nas tiče, imaju potpuno identične uslove. Razlika je u tome što su crveno-beli već obezbedili Evroligu kroz ABA ligu, a Partizan se bori za "vajld kartu" - ističe Grbović.

- Partizan ima pravu košarkašku publiku i sad im je prilika da dolaze u što većem broju i podrže klub. Crno-beli će sad moći da prodaju mnogo više sezonskih ulaznica, umesto 3.000 ili 4.000, sad će to biti oko 5.000 ili 6.000 karata. Veoma je bitna stavka što u Areni imaju prave lože, koje će moći da ponude sponzorima, a u "Pioniru" to ne mogu - kaže Grbović.

Cena 25.000 evra

Legendarni krilni igrač crno-belih takođe umiruje navijače Partizana rečima da je klub finansijski stabilizovan i da nema razloga za brigu.

 

IZNENAĐENJE ZA SVE "PARTIZANOVCE"! Crno-beli košarkaši se sele, pronašli novi dom za narendih 5 godina!

- Nije na navijačima da vode računa da li je nešto skupo ili ne. Valjda uprava kluba zna šta može da priušti i koliko će im to doneti zaradu. Ne mogu da vam kažem tačnu cenu Arene po utakmici, jer ta cena varira. Sve zavisi od utakmice, kapaciteta... Ako je nivo 400 (gornji prsten tribina) zatvoren, onda su i troškovi mnogo manji. Najveća cena zakupa je 25.000 evra za koncert, što podrazumeva otvaranje svih tribina i instaliranje bine. Uostalom, sledi rekonstrukcija "Pionira", kojem će posle toga takođe skočiti cena - podvlači Grbović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija