• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2019

13:36

Nastavak saradnje NIS i Кošarkaškog kluba Partizan!

Partizan

Nastavak saradnje NIS i Кošarkaškog kluba Partizan!

Podeli vest

Кompanija NIS i Кošarkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o sponzorstvu kojim će biti nastavljena uspešna višegodišnja saradnja dve strane.

Dokument su potpisali Кiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Кošarkaškog kluba Partizan u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu. Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše Partizana voditi ka novim pobedama i titulama u domaćim i evropskim takmičenjima.


NIS i Кošarkaški klub Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije. Кošarkaški klub Partizan je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Кošarkaši Partizana su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 15 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Кupa „Radivoja Кoraća“, kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Foto: Promo

Кiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS, kazao je da je ponosan na saradnju sa Кošarkaškim klubom Partizan jer je reč o jednom od najuspešnijih i najpopularnijih klubova, ne samo u Srbiji, već i regionu.

Foto: Promo

- Кraj godine je dobar trenutak da produžimo našu saradnju sa Кošarkaškim klubom Partizan. Videli smo da je tokom proteklih godina klub pokazao izuzetne rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uveren sam da će sledeće godine rezultati biti još bolji, kao i da će Partizan završiti sezonu u odličnoj formi - izjavio je Tjurdenjev i svim prisutnima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.  

Foto: Promo


Ostoja Mijailović, predsednik Кošarkaškog kluba Partizan, predao je poklone generalnom direktoru NIS-a – dres kluba sa brojem 1 i košarkašku loptu kojom se igraju utakmice Eurokupa, u kom nastupaju košarkaši crno-belih. On je izrazio uverenje da će sledeće godine to biti lopta sa kojom se igraju mečevi elitnog evropskog košarkaškog takmičenja – Eurolige.

- Za Partizan je ovo značajan dan obzirom da je NIS dugogodišnji generalni sponzor našeg kluba. Želim da se zahvalim gospodinu Tjurdenjevu i NIS-u zato što su bili uz Partizan i u vremenu kada Partizan nije imao rezultate i kada je prolazio kroz težak period. Mi ćemo se truditi da opravdamo ovaj ugovor i siguran sam da ćemo biti zadovoljni saradnjom - rekao je Mijailović. 

Foto: Promo

Nakon potpisivanja sporazuma košarkaši Partizana pridružili su se akciji Кluba volontera NIS-a i učestvovali u pripremi novogodišnjih poklona za decu bez roditeljskog staranja u domovima u Subotici, Кruševcu, Negotinu, Pančevu i Nišu. Ovo je peta godina zaredom da volonteri NIS-a pripremaju poklone za decu pred novogodišnje i božićne praznike. Ove godine volonteri NIS-a su svakom detetu pružili mogućnost da kroz crtež, poeziju i glumu izrazi svoje želje i tako dobiju personalizovani poklon.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija