• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

12:14

MOMCI, DA ČUJEMO KAKO PEVATE! Pogledajte kako je prošla tradicionalna inicijacija!  (VIDEO)

partizan.rs

Partizan

MOMCI, DA ČUJEMO KAKO PEVATE! Pogledajte kako je prošla tradicionalna inicijacija! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan se u Sloveniji priprema za novu sezonu, a pored treninga i utakmica ima vremena i za zabavu

Neki fudbaleri su morali da pokažu kako se snalaze sa mikrofonom u rukama. Naravno, novi igrači morali su da prođu kroz inicijaciju u klubu, pa su bili primorani da nešto otpevaju.

Aleksandar Filipović, Patrik Andrade, Mateja Stašević i drugi. Na repertoaru bile su numere Harisa Džinović, Đanija, Cece...

Pogledajte kako je prošla tradicionalna inicijacija! 

 

 

Ali, nemaju mnogo vremena crno-beli za zabavu! Partizan već u utorak igra još jedan pripremni meč, rival će im biti Spartak iz Trnave.

Podsećamo, posle teške povrede zimus na pripremama u Turskoj, operacije kolena i dugog oporavka, konačno je i Danilo Pantić počeo da trenira. Ofanzivni vezista je minulog vikenda stigao u slovenački Ptuj, gde se pridružio saigračima, ali još ne može da radi punim intenzitetom. On će trenirati individualno, po posebnom režimu i pod nadzorom kondicionog trenera Miše Filipovića.

- Najteže je kada nisi na terenu sa saigračima, ali ne smem da žurim dok sve ne zaraste. Bilo je perioda kada sam maltene po ceo dan provodio u teretani i jačao koleno. Normalno je da se ponekad javi i strah da se nešto loše ne desi, jer niko ne voli da prolazi kroz ovo. Zato se ne pravim pametan i slušam ljude sa kojima radim - objasnio je Pantić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17