• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2019

21:10

ĐERE POSLAO JAKU PORUKU IZ PARIZA! Srpski teniser puca od samopouzdanja posle ubedljive pobede

Tenis

ĐERE POSLAO JAKU PORUKU IZ PARIZA! Srpski teniser puca od samopouzdanja posle ubedljive pobede

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere uspešno je startovao na Rolan Garosu savladavši u prvom kolu Alberta Ramosa Vinjolasa, ali smatra da se na tome neće zaustaviti, već da može daleko da dogura na ovom turniru

Đere je posle pobede izjavio da mu prija što je konačno došao do tzv. "normalnog" trijumfa.

Znači mi mnogo ova prva "normalna" pobeda na grend slem turniru – jeste da sam dobio meč na US openu, ali ipak predajom Majera. Srećan sam što sam uspeo da završim u tri seta – nisam se trošio previše, nego onoliko koliko je bilo neophodno. Sve u svemu, vrlo uspešan dan - poručio je Đere nakon velike pobede i dodao da se nada velikom uspehu:

Odgovaraju mi uslovi, čini mi se da je brže nego prethodnih godina. Malo mi je smetala kiša na kraju baš kada sam servirao za meč, ali bilo je dobro. Ako ovako nastavim, mogu daleko da doguram - rekao je perspektivni srpski teniser.

FANTASTIČAN START ĐEREA NA ROLAN GAROSU! Srbin preslišao Ramosa Vinjolasa za plasman u drugo kolo!

Naredni Đereov rival je Aleksej Popirin, trenutno 109. na ATP listi, koji je u četiri seta savladao domaćeg takmičara Igoa Imbera, ali Laslo nije previše upoznat sa kvalitetima mladog Australijanca.

Nisam ga nešto previše gledao, jednom smo trenirali zajedno, znam samo da je mlad igrač i da ima dobre rezultate u poslednje vreme i da napreduje na ATP listi. Spremiću sa Borisom taktiku, moram da budem fokusiran od početka, ne smem da ga potcenim i smatram ga vrlo opasnim protivnikom - naveo je Đere istakvši da mu u Parizu mnogo prija drušenje sa ostalim srpskim teniserima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17