• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2021

08:32

NINA IDE NA ALEKSANDRU! BRAVO! Srpkinje u četvrtfinhalu Australijan opena!

Tenis

NINA IDE NA ALEKSANDRU! BRAVO! Srpkinje u četvrtfinhalu Australijan opena!

Podeli vest

Srpsko-hrvatski dubl koji čine Nina Stojanović i Darija Jurak plasirao se u četvrtfinale Melburna posle velikog preokreta.

Srpkinja Nina Stojanović i Hrvatica Darija Jurak došle su do pobede posle preokreta i skoro dva sata borbe  1:6, 7:5, 6:2 i plasirale se u četvrtfinale Australijan opena!

Bolsova-Zadionov i Paolini su furiozno krenule, pa Nini i Jurak u prvom setu ništa nije polazilo za rukom! Izgubile su ga sa samo jednim osvojenim gemom.

Foto: Tanjug/AP

Nina Stojanović je posle sjajnog preokreta u četvrtfinalu dublova!

U drugom setu su razmenile su brejkove, da bi Stojanovićeva i Jurak u poslednjem gemu pred taj-brejk još jednom oduzele servis rivalkama i odvele meč u treći set!

Ni njega nisu krenule dobro, pretrpele su brejk u prvom gemu, međutim, odmah su uzvratile istom merom.Ključni brejk su napravile u osmom gemu, da bi u narednom iskoristile meč loptu i zakazale duel sa parom Aleksandar Krunić-Martina Trevisan.

Takođe, srpska teniserka Aleksandra Krunić je u paru sa Italijankom Martinom Trevisan obezbedila plasman u četvrtfinale dubla u Melburnu, pa će se srpkinje boriti u narednoj rundi!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17