• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2021

19:53

UDAR NA ĐOKOVIĆA! Zašto ovo rade? Nikome nije jasno zašto Novak nije igrao?

Tenis

UDAR NA ĐOKOVIĆA! Zašto ovo rade? Nikome nije jasno zašto Novak nije igrao?

Podeli vest

Meč Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu mastersa u Rimu prekinut je drugi put zbog kiše

Prvi teniser sveta  gubi od grčkog igrača 3:6 i 1:2 u drugom setu. Meč je drugi put prekinut zbog kiše.

Nakon prvog prekida vodio je Cicipas 4:3 u prvom setu, izašli su sa terena i nisu se vraćali naredna tri sata. Ali, dok su oni bili u svlačionici  neki mečevi nastavljeni su posle dva sata pauze.

Teniserke Ešli Barti i Koko Gof izašle su na teren mnogo ranije nego Novak i Cicipas, mada su se sklonile još jednom sa šljake vratile su se relativno brzo. Novakovi fanovi na društvenim mrežama se pitaju zašto srpski as i peti reket sveta nisu nastavili meč?

Foto: Tanjug/AP

 

Takva odluka pravi velike probleme Đokoviću, jer bi možda meč bio završen pre pljuska. Ovako Novak može da bude u velikom problemu ako meč bude nastavljen tek u subotu. 

Ako se desi Đoković će isti dan igrati dva duela, moraće da završi duel sa Cicipasom i ako pobedi igraće i polufinalni meč! U istom "sosu" je i Grk, ako pobedi Novaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 2 godine

Koliko bese Djokovic, prosle godine, donirao Italiji!!! Sram da ih bude...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17