• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2021

09:29

SAMO DA ĐOKOVIĆ IZGUBI! Federer sve uradio da zaustavi Novaka! Otkriveno kako je pomogao Rusu!

Tenis

SAMO DA ĐOKOVIĆ IZGUBI! Federer sve uradio da zaustavi Novaka! Otkriveno kako je pomogao Rusu!

Podeli vest

Danil Medvedev je zaustavio Novaka Đokovića u finalu ju Es opena, a svoje prste je umešao i Rodžer Federer

Pobeda je delila Novaka Đokvoića od istorije, od besmrtnosti, 21. slema u karijeri i Kalendarskog slema koji nije viđed od 1969. godine.

Rus je u finalu pobedio Srbina 6:4, 6:4, 6:4, pa će Novak morati da sačeka  šansu na Australijan openu da se domogne 21. grend slema i da nadmaši Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Inače, Švajcarac je uradio sve što je mogao da Novak posle Njujorka ostane na 20 najvećih trofeja. 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Naime, Endi Rodik je potvrdio da je Danila Medevedeva na dan finala za Novaka Đokovića zagrebao Nikolas Godsik, sinom Tonija Godsika, dugogodišnjeg agenta Rodžera Federera.

- Niko Godsik, sin Tonija Godsika, koji je agent Federera, zagrevao je Medvedeva za finale. Odigrao je svoju ulogu da zadrži sve na 20 Grend slemova za sada - napisao je Rodik.

Bitka je izgubljena, ali ne i rat!

Foto: Tanjug/AP

 

Istorija je samo odložena, najverovatnije samo do Australijan opena, jer će Novak biti opet najveći favorit u Melburnu gde je slavio devet puta.

Nadal je imao operaciju, kao i Federer i pitanje je koliko će biti spremni za pri grend slem naredne sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
oleg

pre 2 godine

uvek kada novak izgubi drugi su kriviprestanite da pisete gluposti ponizavate novaka savasim pisanja

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17