• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

10:22

RUSI I SRBI SU ISTI, ALI NOVAK JE NEKAD NEMAC, ITALIJAN... Legendarni teniser ne razume šta je u Đokovićevoj glavi!

reuters

Tenis

RUSI I SRBI SU ISTI, ALI NOVAK JE NEKAD NEMAC, ITALIJAN... Legendarni teniser ne razume šta je u Đokovićevoj glavi!

Podeli vest

Nekadašnji reći teniser sveta Nikolaj Davidenko kaže da je bio uz Novaka Đokovića tokom svega što mu se dešavalo u Australiji, ali priznaje da nekada ne razume Srbina

Novak Đoković je dobio medicinsko izuzeće kako bi igrao na Australijan openu, jer nije vakcinisan, ali su ga vlasti Australije po dolasku u Melburn zatvorile u hotel za migrante.

Posle poniženja i maltretiranja čoveka, koji je devet puta trijumfovao u Melburnu, suđenja, Australijanci su na kraju deportovali Đokovića, jer nije vakcinisan protiv korone. 

- Ne razumem šta je pokušao da uradi. Jesam ga podržavao, ali bilo je to on protiv cele zemlje, on protiv sveta. Nema veze jesi li broj jedan ili šta god, ali još pre nego što je sleteo sam imao osećaj da neće igrati. Nekada ne razumem šta se dešava u njegovoj glavi. Obično Srbi i Rusi imaju isti mentalitet, ali čini mi se da je Novak nekad Nemac, nekad Italijan - nasmejao se u izjevi za Sport kub Nikolaj Davidenko.

Foto: ap photo

Nikolaj Davidenko ćuva leđa Novaku Đokoviću, ali je zbunjen

Za sedam dana počinje Vimbldon, a Rus veruje da Srbin može do trofeja. 

- Ove godine mi se čini da ima dobru šansu na Vimbldonu i na US openu, pod uslovom da igra. Zavisi od toga kako se spremi. Za sledeću sezonu ne znam – svakom godinom je sve teže kada se dođe u određeno doba.

Ne veruje da će Đoković igrati do 40. godine!

- Mislim da neće igrati do 40. Nema šanse da se sa 40 godina osvajaju slemovi, to je nemoguće - jasan je bio Davidenko.

Podsećamo, na Vimbldonu će teniseri ove sezone igrati za trofej i novac, ne i za bodove, jer su organizatori kažnjeni pošto su učešće zabranili Rusima i Belorusija zbog rata u Ukrajini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17