• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.06.2022

19:25

ŽALOSNO JE TO ŠTO RADE NOVAKU ! Legendarni Amerikanac prokomentarisao Đokovićevu situaciju: Mogao bi da osvoji VImbldon i onda bude 40. teniser na ATP listi

REUTERS/Hannah McKay

Tenis

ŽALOSNO JE TO ŠTO RADE NOVAKU ! Legendarni Amerikanac prokomentarisao Đokovićevu situaciju: Mogao bi da osvoji VImbldon i onda bude 40. teniser na ATP listi

Podeli vest

Legendarni Američki teniser Džon Mekinro prokomentarisao je treuntnu situaciju na Vimbldonu

Novaku Đokoviću onemogućeno je ove da se takmiči na Australijen openu, a kako stvari stoje i na turnirima u Americi, što će značiti da Novak neće moći da učestvuje na US Openu gde je prošle godine igrao finale.

Povodom cele situacije oglasio se i nekadašnji prvi teniser sveta Džon Mekinro, čovek koji nikada nije imao "dlaku na jeziku".

- Mislim da Novak još nije preboleo situaciju u kojoj se našao. Novak je čvrst, imao je mnogo, mnogo prilika u kojima je morao da se nosi a publikom koja nije na njegovoj strani protiv druga dva velikana Rafe Nadala i Rodžera Federera, ali on je tu, uz njih, što nešto govori o njegovoj mentalnoj snazi – istakao je Mekinro u razgovoru za Bi-Bi-Si.

Foto: reuters

Džon Mekinro i Novak Đoković

Dodo je da ipak Novak u nekom momentu nije mogao da se nosi sa posledicama.

- Ali, ovo što se dešavalo poslednjih meseci niko nije mogao da očekuje. Mislim da nije bio u stanju da se nosi sa posledicama, iako je čvrsto stajao uz svoje uverenje i odluku koju je doneo. Suština je, ne mogu da zamislim da to sve nije u velikoj meri uticalo na njega i zbog toga verovatno nije dovoljno trenirao pa je u Monte Karlu izgledao malo van forme za njegove standarde -dodao je Mekirno.

Progovorio je i o Novakov lošijem startu sezone na šljaci.

- Mislim da ga je na Rolan Garosu sustiglo to što je tamo stigao bez odigranog grend slem meča od prethodnog Ju-Es Opena. Sada je to sve dodatno pojačano, pretpostavljam da je pred Vimbldon dodatno pojačao sebi pritisak, posebno ako ne bude mogao da igra u Njujorku – kazao je Mekinro i potom poentirao.

Za kraj je prokomentarisao i to da titula na Vimbldonu ne donosi niša Đokoviću.

- Mogao bi da osvoji Vimbldon i da za nekoliko meseci bude 40. teniser sveta zbog toga što ne može da igra u SAD. To je ludo! To je žalosno - završio je Mekinro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17