• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2021

14:34

Krivična prijava zbog širenja lažnih vesti! NIJE ISTINA NI DA JE NEKO EVAKUISAN!

TV Pink printscreen

Beograd

Krivična prijava zbog širenja lažnih vesti! NIJE ISTINA NI DA JE NEKO EVAKUISAN!

Podeli vest

Zamenik gradonacelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su sinoćna dešavanja na gradilištu u Južnom bulevaru "klasičan primer širenja lažnih vesti" i dodao da je jedan opozicioni aktivista pozvao policiju i lažno prijavio da se tu srušila zgrada

Vesić je, odgovarajući na pitanja novinara nakon sednice Skupštine grada, rekao da će protiv tog opozicionog aktiviste danas biti podneta krivična prijava zbog širenja lažnih vesti.

Naveo je da je policija izašla na teren i dodao da se ispostavilo da nijedna zgrada nije srušena, da sve zgrade okolo imaju šipove i da ne postoji opasnost da se sruše.

- Niko nije evakuisan, i to se lagalo - rekao je Vesić.

Dodao je da je gradska građevinska inspekcija izašla na teren i zatvorila gradilište.

- Oni će proveriti, ako ima bilo kakvog kršenja zakona, investitor će biti kažnjen - rekao je Vesić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 2 godine

Adam se da neće I protiv Informera da podnosi krivičnu prijavu jer je informer u istina na prvom mestu

Vesić: Nije se urušila zgrada u Juznom bulevaru
Beograd

Vesić: Nije se urušila zgrada u Juznom bulevaru

Nijedna zgrada se nije urušila niti je bilo čija bezbednost ugrožena, to je potvrdila noćas i Komunalna policija i Građevinska inspekcija, izjavio je jutros zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, povodom informacije nekih medija da se urušila zgrada na gradilištu u Južnom bulevaru 94

08.11.2021

12:14

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set