• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2021

15:43

VAŽNO JE DA DECI POKAŽEMO DA IMAJU PODRŠKU DRUŠTVA! Vesić uručio paketiće deci iz Prihvatilišta!

informer.rs

Beograd

VAŽNO JE DA DECI POKAŽEMO DA IMAJU PODRŠKU DRUŠTVA! Vesić uručio paketiće deci iz Prihvatilišta!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, posetili su danas prihvatilište za decu Beograda i uručili novogodišnju jelku i paketiće deci iz ove ustanove

"Pokretna kancelarija Gorana Vesića" ove nedelje uručuje novogodišnje paketiće deci iz socijalnih ustanova, rekao je Vesić i dodao da je cilj ove akcije da svako dete na teritoriji Beograda dobije svoj paketić.

- Danas smo uručili 20 paketića deci koje je obezbedila fondacija za decu i mlade ''Gnezdo''. Veoma je važno da deci koja su u socijalnim ustanovama pokažemo da imaju podršku društva - rekao je Vesić.

Foto: informer.rs

Decembar je mesec darivanja, solidarnosti i brige o drugima, rekla je Stanisavljević i dodala da će svoj deci koja se nalaze u ustanovama socijalne zaštite u Beogradu biti pružena novogodišnja čarolija sa jelkama i paketićima.

- Iz budžeta Sekretarijata za socijalnu zaštitu, za Prihvatilište za decu je za 2022. godinu izdvojeno 106 miliona dinara, što je 10 odsto više od budžeta ove godine - najavila je Stanisavljević.

Foto: informer.rs

 

Direktorka Prihvatilišta za decu u Beogradu Danijela Stajković rekla je da Beograd godinama u nazad nesebično brine o deci iz Prihvatilišta i da se oni raduju svakoj poklonjenoj pažnji i poseti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set