• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2020

18:01

JEDNA OD NAJBOLJIH DOMAĆIH KOMPANIJA U PRIBOJU ŠIRI SVOJE KAPACITETE! Veliki dan za ovaj grad!

Vesti

JEDNA OD NAJBOLJIH DOMAĆIH KOMPANIJA U PRIBOJU ŠIRI SVOJE KAPACITETE! Veliki dan za ovaj grad!

Podeli vest

Poslanik SNS iz Priboja Krsto Janjušević objavio je lepu vest za taj grad

 Veliki dan za Priboj! Danas je u Slobodnoj zoni Priboj potpisan ugovor sa jednom od najboljih domaćih kompanija Inmold koja se pored postojećeg proizvodnog pogona u Priboju od danas širi na još jednu halu (3.200 metara kvadratnih). Nove tehnologije, nova znanja, nova radna mesta svaki dan se rađaju širom Srbije. Da je kompanija Inmold dobar poslodavac svedoči i Miroslav Bjelić iz Kratova koji je u ovoj firmi zaposlen godinu i po dana i više je nego zadovoljan uslovima rada.

- Plate su veće od 500 evra, zavisi ko šta radi. Moj posao je da radim na više mašina i imam veću platu. Nije mi problem jer imam 35 godina radnog staža i radio sam već u FAP-u - kaže Bjelić.

Srbija ide napred!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set