• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.08.2021

21:30

LOKALIZOVAN POŽAR KOD VALJEVA! Gorelo nisko rastinje, u gašenju učestvovalo 11 vatrogasaca!

MUP Srbije

Vesti

LOKALIZOVAN POŽAR KOD VALJEVA! Gorelo nisko rastinje, u gašenju učestvovalo 11 vatrogasaca!

Podeli vest

Požar kod zelezničke stanice Lastra nedaleko od Valjeva lokalizovan je oko 20.30 časova, rečeno je Tanjugu u MUP-u

U požaru je gorelo nisko rastinje, a u gašenju je učestvovalo 11 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila.

Nema povređenih niti su domaćinstva ugrožena, rekli su u MUP-u.

Povodom informacija o požaru pored železničke stanice Lastra između Kosjerića i Valjeva Tanjugu je u Železnicama Srbije rečeno da je u 15.00 časova počelo da gori rastinje u blizini pruge Lastra -Samari, da železnicka infrastruktura nije oštećena, ali da je iz preventivnih razloga železnički saobraćaj na ovom delu pruge obustavljen.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!
Live TV

Svet koji poznajemo nepovratno nestaje! Bal satane na otvaranju OI je atak na pravoslavlje!

Istorija čovečanstva je istorija rata, ali ovaj rat koji se danas vodi je sudbonosan za čitavo čovečanstvo. Vlada gola sila koja ne obraća pažnju ni na ugovore ni na konvencije . Satanizam se više ne krije, na plaštu demokratiije zloupotrebljavaju se i deca. Evrovizija je pokazala katastrofalno lice, a Olimpijske igre otišle su tri koraka dalje . Slika Davinčija Tajna večera na najbrutalniji način je ismejana. U poslednje vreme u svetu centrala nepogrešivo "greši". Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su stručnjak za bezbednost Nikola Antić, Marina Galogaža iz Društva sunarodnika Rusije i pravoslavni publicista Ranko Gojković.

30.07.2024

18:44

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Novi trijumf Alkaraza i Nadala!
Olimpijske igre

Novi trijumf Alkaraza i Nadala!

Španski teniseri Rafael Nadal i Karlos Alkaraz uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu tako što su pobedili holandski par Talona Grikspora i Veslija Kolofa rezultatom 6:4, 6:7, 10:2.

30.07.2024

20:20

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set