• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

04.06.2022

14:14

STVARI NESTALOG LAZARA (14) PRONAĐENE U BLIZINI JEZERA?! Ronioci kreću u potragu za dečakom

printscreen

Vesti

STVARI NESTALOG LAZARA (14) PRONAĐENE U BLIZINI JEZERA?! Ronioci kreću u potragu za dečakom

Podeli vest

Lazar Aćimović (14) nestao je juče oko podneva u selu Lipe kod Smedereva kada je krenuo kod svoje bake

Rodbina nestalog dečaka rekla je da je danas pronađeno odelo i mobilni telefon nestalog Lazara u blizini Šarlinačkog jezera.

Foto: printscreen

- Na tom mestu kopali su šljunak, tu je voda jako duboka i ni dobri plivači ne bi se usudili da plivaju. Molimo Boga samo da nije ušao u tu vodu. Čuli smo da se uskoro stižu ronioci Žandarmerije da pretraže ovo jezero - rekli su rođaci za Kurir.

Porodica nestalog dečaka podelila je apel na društvenim mrežama u kom se navodi da je Lazar na sebi imao plavi šorc i majicu, kao i da je nestao na putu između sela Lipe i Šarlinac.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 1 godinu

Sve koji se otkriju kao osobe kojr su slale lazne dojave o bombama treba procesuirati po exspresnom postupku na kaznu obaveznog zatvora od nekoliko godina bez mogucnosti kaucije ili prevremenog pomilovanja, pa ih uopste ne bi bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set